**RISØR: Bråkmaker i arrest

23.28:** Politiet får melding om en krakilsk person som er til sjenanse for gjestene ved Rød Camping i Risør. — Vi har innbrakt en 36 år gammel mann med lokal tilhørighet. Han sitter nå i arrest i Arendal, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne.

**MANDAL: Tatt med dop på Sjøsanden

23.30:** En person ble pågrepet på Sjøsanden i Mandal, i besittelse av åtte tabletter Ecstasy og ett halvt gram hasj. Mannen, en tyveåring fra Sandnes, ble avhørt, erkjente forholdet og ble deretter dimmitert.

**VANSE: Fant stjålne bensintanker

23.29:** Det meldes om funn av en rekke bensintanker gjemt i busker ved Kjørrefjord båthavn i Vanse. - Vi sendte ut en patrulje som hentet tankene. Det gar vært flere tyverier fra båter i området i det siste, og tankene kan sannsynligvis settes i forbindelse med dette, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

**ARENDAL: Drakk offentlig

26.56:** En 41 år gammel mann fra Nord-Norge ble innbrakt for drikking på offentlig sted. - Mannen møtte på en patrulje i Arendal sentrum, da han virret rundt med et konjakkglass. Han ble snakket til, og drakk demonstrativt opp innholdet. Dermed ble han innbrakt, anmeldt for å drikke op offentlig sted, sier Kvitne til fvn.no.

**MANDAL: Slått i ansiktet

00.04:** En kvinne møter opp på Mandal politistasjon etter å ha blitt slått i ansiktet med en ølflaske. Hun navngir en annen kvinne som skal stå bak ugjerningen. Den fornærmede blør fra munnen og har fått ødelagt en tann. Begge kvinnene er av lokal tilhørighet, opplyser politiet.

**GRIMSTAD: Klage på høy musikk

00.13:** Politiet mottar en klage på støy og høy musikk fra en adresse i Kirkegata. - En patrulje rykker ut og festdeltagerne blir bedt om å forlate stedet. Dette er et gjentagende problem for adressen, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

**MANDAL: Klage på musikk 2

00.19:** Også i Mandal klom en klage på høy musikk. Det viste seg å komme fra en konsert som ble arrangert i byen, og som skulle avsluttes klokken ett.

**LILLESAND: Brakk nesa på kamerat

00.24:** Melding om legemsbeskadigelse på Tingsaker. En mann kontakter politiet etter å ha blitt slått av kamerat slik at nesa brakk. Vedkommende vurderer å anmelde forholdet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**MANDAL: Urinering på offentlig sted

00.30:** En 20 år gammel mann fra de indre bygder er anmeldt for urinering på offentlig sted. Episoden fant sted i Mandal sentrum.

**FLEKKEFJORD: Bråkte med traktor

00.31:** Politiet får inn en klage på en traktor som kjører rundt på Langbrygga i Flekkefjord med traktor. - Det skulle bråke noe forferdelig, og vi sendte ut en patruljen for å sjekke. Da våre folk kom frem, var det imidlertid ingen traktor å se, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

**SØGNE: Amok i hus

00.43:** En mann i midten av 20-årene ringer til politiet og forteller at en person går amok i huset hans i Søgne. Politiet rykker ut og pågriper personen, som skal ha gjort store skader i huset. Fornærmede vurderer å anmelde forholdet.

**MANDAL: Urinering i Store Elvegate

01.18:** En 37 år gammel mann fra de indre bygder blir tatt for urinering i Store Elvegate i Mandal. Mannen vedtar et forelegg på 3000 kroner.

**ARENDAL: Beruset båtfører

01.19:** En 22 år gammel kvinne fra Vestlandet pågripes, mistenkt for å kjøre båt i beruset tilstand. Kvinnen tiltrakk seg politiets oppmerksomhet ved å kjøre en 14 fots jolle med ni personer ut fra pollen i Arendal.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk på Lund

01.20:** Politiet mottar en klage på person som lager bråk i St.Olavs vei på Lund. En patrulje rykker ut og tar med seg vedkommende.

**MANDAL: Slo med bærepose full av øl

01.22:** Vaktene på Sjøsanden Camping ringer politiet. De har store problemer med en 24 år gammel mann fra Rogaland.

— Mannen har uprovosert slått minst tre personer med en bærepose med ølflasker. Personene har kun pådratt seg mindre skader, ifølge operasjonsleder Jon Kvitne.

**GRIMSTAD: Båtbrann - på land

01.25:** Politiet får melding om brann i en båt som står på land i Groosåsen i Grimstad. Båten er helt utbrent, men brannen har ikke spredt seg til bygninger i nærheten. Brannen er foreløpig ukjent.

LYNGDAL: Promillekontroll Mellom klokken 01.30 og 02.15 ble det gjennomført en promillekontroll ved Felleskjøpet i Lyngdal. - Vi stanset 45 biler og det var ingen overtredelser, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne.

**MANDAL: Innbrakt for drikking på offentlig sted

02.33:** En 18 år gammel mann, hjemmehørende i de indre bygder, innbringes for drikking på offentlig sted. Episoden fant sted i Store Elvegate.

**ARENDAL: Sloss utenfor pub

02.53:** Slossing utenfor Fishermans Pub i Arendal sentrum. - Meldingen lød på at det var fem mot én. En patrulje rykket ut, og da de kom til stedet var det stille og rolig og ingen tegn til slosskamp, sier operasjonsleder Kvitne.

**GRIMSTAD: Stjal mobil og lommebok

03.00:** Grimstadpatruljen kontaktes av en person som hevder å ha blitt frastjålet mobil og lommebok i Juskestredet. - En mann skal ha kontaktet vedkommende og tatt ham med seg inn i et smug. Det ventet ytterligere to andre pesoner, som truet til seg eiendelene. Vi har fått en god beskrivelse av gjerningsmennene og saken blir fulgt opp, sier Jon Kvitne.

**MANDAL: Pågrep full mann

03.23:** Politiet bringer inn en overstadig beruset mann fra Riverside Café i Mandal. - Personen fikk pålegg om å fjerne seg fra stedet tidligere på kvelden, men kom tilbake og lagde sjau. Han ramlet over bord og stoler og kunne tydelig ikke ta vare på seg selv. Dermed pågrep vi mannen, som er 23 år gammel og kommer fra Mandal. Han blir anmeldt for ikke å ha fulgt politiets pålegg, sier operasjonslederen.

**MANDAL: Innbrudd på vertshus

03.24:** Melding om innbruddstyveri på Mones vertshus i Mandal. Én person er pågrepet mistenkt for innbrudd og tyveri. Mannen er 21 år gammel og kommer fra Rogaland.

**MANDAL: Bråk i sentrum

03.58:** Politiet får melding om at to gjenger er i ferd med å støte sammen i Mandal sentrum. En patrulje sendes til stedet, men observerer ingenting.

**KRISTIANSAND: Syklist påkjørt av bil

04.05:** En patrulje melder om en syklist som er påkjørt av bil ved Gartnerløkka i Kristiansand. Det er vitner til episoden, og det viser seg at syklisten selv har forårsaket uhellet, ved å presse seg ut foran bilen. Ingen kom til skade i uhellet.

**MANDAL: Sjenerende full

04.45:** Melding om en beruset mann som er til sjenanse ved Sparebanken Sør i Store Elvegate i Mandal. En patrulje snakker til mannen, som forlater stedet.

**KRISTIANSAND: Kjøres hjem av politiet

05.06:** En patrulje finner en beruset person utenfor rutebilstasjonen i Kristiansand. Mannen kjøres hjem av politiet.

**MANDAL: Innbringer full mann

05.10:** - Mandalspatruljen innbringer en overstadig beruset person, en 24 år gammel mann fra Vestlandet.

**MANDAL: Overdose på Sjøsanden

05.31:** Politiet bistår ambulansetjenesten ved et overdosetilfelle ved Sjøsanden i Mandal. Vedkommende kjøres til legevakten.

**MANDAL: Betalte ikke drosja

05.42:** -En dosjesjåfør tropper opp på Mandal lensmannskontor med en passasjer som skylder ham rundt 1000 kroner. Passasjeren har kjørt drosje fra Kristiansand til Mandal, men kunne ikke betale for turen. Sjåføren vurderer nå anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Stanser stjålen bil

05.44:** En k ristiansandspatrulje stanser en bil som viser seg å være stjålet. En 25 år gammel kvinner erkjenner å ha stjålet og kjørt bilen. Hun mistenkes for ruset kjøring, og det tas blodpøve.

**KVINESDAL: Bil i grøfta:

05.47:** Politiet får melding om at det ligger en bil i grøfta ved golfbanen i Kvinesdal. Bilen er til fare for annen trafikk og taues inn. Bileier varsles om forholdet. Han har lånt vekk bilen og klarer ikke å komme i kontakt med vedkommende som disponerte den. Derfor er det usikkert om bilen er stjålet.

**ARENDAL: Biltyveri

07.17:** En grå Audi A4 med registreringsnummer DJ 23042 er stjålet fra Rykeneveien i Arendal i løpet av natten.

**ARENDAL: Biltyveri 2

09.13:** En rød Ford Scorpio med registringsnummer DE 93587 er stjålet fra Torsbudalen. Tyveriet skal ha funnet sted mellom tirsdag 8. august og lørdag morgen.

**IVELAND: Innbrudd på hytte

09.20:** Politiet får melding om innbrudd på ei hytte på Skaiå i Iveland. - Inngangsdøren er brutt opp, og det kan virke som om innbruddet har funnet sted for ei tid tilbake. Vi sender opp en patrulje, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne.

**ARENDAL. Tyveri av bilskilt

09.26:** Et bilskilt er stjålet fra en bil som stod parkert på Saltrød i Arendal. Skiltet har registreringsnummer AA 40761.