ARENDAL: Mann brøt seg inn i sykkelbutikk

02.15 En mann ble observert da han knuste et vindu på Sykkelsport i Østregate. Mannen fikk ifølge observasjoner med seg en rød sykkel. Politiet har ikke fått tak i gjerningsmannen, og vet ikke hvem han er

**KRISTIANSAND: Skadeverk på traktor

09.00** En traktor ble ramponert ved karantenestasjonen på Odderøya. I området jobbes det med restaurering av den gamle muren til festningsverket. Politiet kan ikke si noe mer om situasjonen.

**BIRKENES: Barnehages lekeplass ramponert

10.40** Hampehaugen barnehage har vært utsatt for hærverk. Det er lekeutsyr, som sklier og husker, som har blitt ramponert. Politiet vet ikke hvem som står bak ugjerningen.

**KRISTIANSAND: Bil med verktøy stjålet

11.13** En bil ble natt til tirsdag stjålet fra Harald Hårfagres vei. Bilen var en Hyundai varebil med registreringsnummer RA 34893. Den skal ha inneholdt verktøy. Politiet undersøker saken.

**VENNESLA: Musikkutstyr stjålet

11.30** Den gamle Aamdal sag på Samkom i Vennesla har hatt innbrudd i løpet av natten, og musikkutstyr for store verdier er stjålet. Det har blant annet forsvunnet to høyttalerkabinetter, en miksepult, et Roland keyboard, tre gitarforsterkere og to gitarer. Politiet jobber videre med saken.

**KRISTIANSAND: Lastebil stjålet

11.45** En Iveco lukket lastebil med registreringsnummer PP37647 ble stjålet fra Gravane. Politiet vet ikke noe mer om saken.

KRISTIANSAND:

13:53 En bilfører i begynnelse av 20-årene ble stoppet i Holbersgate i Kristiansand. Personen er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Personen hadde ikke lappen i det hele tatt.

GRIMSTAD: Øvelseskjørte ulovlig 14:45 I Fevik ble en sjåfør stoppet. Personen påstod han øvelseskjørte. Men kravene til øvelseskjøring var ikke oppfylt, og saken er anmeldt.

LILLESAND:

16:40 På E18 ved Viadukten var det en kollisjon hvor tre biler kjørte inn i hverandre. Ulykken skjedde ved avkjørselen til Lillesand. Det var ingen personskader. Operasjonsleder tror en muligens ble kjørt til sykehus for smerter i nakken.

GJERSTAD:

Fører av bil er mistenkt for kjøring i ruset tilstand.

MANDAL:

17:44 I Valand-området ble flere personer oppsøkt av folk som skulle selge billig gull/messing. De antas å være Øst-Europeere/sigøynere.

Politiet advarer – Hvis folk er så dumme å kjøpe sånn på døra, må de bare få lov. Men gullet er polert messing, sier operasjonsleder Per Launes

ARENDAL:

18.30 Melding om mopedist som veltet da han prøvde å unngå å kjøre på en rev ved Hove. Ambulanse kjørte vedkommende til kontroll, men skal være kun lett skadet.

19.01 Tyveri av moped. Stjålet fra Froland, nærmere sagt i Dueveien. Registreringsnr: PF 6751

FLEKKEFJORD:

21.44 Sammentreff mellom en motorsykkel og en bil ved Staoil i Flekkefjord. Årsaken var en misforståelse i et veikryss. Motorsyklisten fikk en liten skade.

**VENNESLA:

21.54** Ved Moseidmoen i Vennesla kolliderte en bil og en moped. Mopedisten ble kjørt til sykehus, men er ikke alvorlig skadet.

**KRISTIANSAND:

22.34** En dansk arbeider skadet seg i et arbeidsuhell da en lekter skulle legge til. Mannen snublet over en steinkant og fikk åpent brudd i beinet.