**KRISTIANSAND: Uten lappen og med uregistrert bil

00.45** En bilfører i 20-årene fra Kristiansand ble stoppet av politiet ved Slettheia etter meldinger om at han kjørte over Varoddbroa med en uregistrert bil. Det viste seg at mannen heller ikke hadde gyldig førerkort. Bilen, en eldre Mercedes, ble tauet inn, og bilføreren ble anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Slåssing på Fishermans Pub

00.50** En mann av utenlandsk opprinnelse ble satt i arresten etter at han stelte i stand bråk inne på utestedet i Arendal sentrum. Mannen skal ha brukt vold mot en annen pubgjest, og ble anmeldt for ordensforstyrrelse. Det skal ifølge politiet ikke ha vært synlige skader på offeret. Gjerningsmannen var overstadig beruset.

**KRISTIANSAND: Satt i drukkenskapsarresten

01.00** To patruljer rykket ut da ansatte ved Victoria Pub i Markens gate ba om bistand for å ta hånd om en vanskelig gjest. En mann i begynnelsen av 40-årene ble satt i drukkenskapsarresten, og Victoria Pub har varslet at de vil anmelde forholdet.

**RISØR: Siktet for promillekjøring

02.00** En mann i begynnelsen av 20-årene er siktet for promillekjøring etter at han ble stoppet i Rådhusgata. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest på Havana

03.00** Ansatte ved utestedet Havana i Vestre Strandgate ba om hjelp fra politiet da en bersuet mann slo seg vrang. En 32 år gammel mann ble innbrakt til drukkenskapsarresten i Kristiansand, og vil bli anmeldt av en dørvakt for legemsfornærmelse.

**KRISTIANSAND: Fyllekjørte på Vesterveien

03.30** En mann i 40-årene fra Mandal fikk førerkortet beslaglagt da politiet stoppet ham på Vesterveien. Mannen er mistenkt for promillekjøring, og ble tatt med inn til Kristiansand politistasjon. Han ble senere dimittert.

SONGDALEN: Slo og sparket haikere

**ARENDAL: Blandet seg inn i politiets arbeid

04.00** En mann i begynnelsen av 20-årene fra Froland ble anmeldt etter at han blandet seg inn i politiets arbeid i Kirkegaten i Arendal.