KRISTIANSAND: Mopedist veltet i Flekkerøytunnelen

**LYNGDAL: 69-åring tatt for fyllekjøring

02.30** En 69 år gammel mann ble stoppet av politiet i Lyngdal sentrum etter tips fra vitner. Tipserne opplyste til politiet at mannen hadde drukket alkohol før han satte seg bak rattet. 69-åringen fikk førerkortet inndratt på stedet, og ble kjørt til Sørlandet sykehus i Flekkefjord for å avlegge blodprøve.

**KVINESDAL: Forsøk på innbrudd

03.45** Flere personer forsøkte å bryte seg inn i en butikk i sentrum med brekkjern. De ble imidlertid oppdaget av butikkens naboer, og kjørte fra stedet i en bil.

**LILLESAND: Tyveri av båt

05.00** En 13 fots plastbåt er meldt stjålet fra Isefjærfjorden. Båten er hvit med blå bunn, og hadde ifølge politiet ikke motor.

**LYNGDAL: Hærverk på stadion

10.22** Ti store striesekker som sto plassert ved Lyngdal stadion skal ha blitt ramponert i løpet av natten. Sekkene inneholdt gummigranulat, og mye av dette skal ha kommet ut gjennom store hull. Lyngdal lensmannskontor er varslet.

ARENDAL: Krasjet med lyktestolpe på E 18

**LILLESAND: Kollisjon ved Statoilkrysset

16.21:** To biler smalt sammen i veikrysset ved Statoil. Den ene bilen var på vei ut på E-18 da det smalt. Føreren av den ene bilen ble kjørt til legevakta i Kristiansand etter kollisjonen.

KRISTIANSAND: Kolliderte med handicapbil

ARENDAL: Biljakt på Hisøya

**RISØR: Beslagla førerkort

22.15:** En mann mistet førerkortet etter et trafikkuhell ved Auslandsvannet. Ingen kom til skade i uhellet.