LYNGDAL: Det er et kjent faktum at Ali kaffe kurerer gruff, men gjør den deg kåt? En mann i 50-årene ble filmet da han lørdag onanerte i Gladprisbutikken i Lyngdal.

Rune Løland, ansatt i butikken, var på jobb og fikk med seg det hele.

— Det er det ekleste jeg noen gang har sett. Det var ikke noe stilig i det hele tatt, sier Løland til fvn.no.

Bak en palle kaffe

Han holdt på med sine arbeidsoppgaver i verktøyavdelingen, da noe fanget hans oppmerksomhet borte i matvareavdelingen.

— Jeg fikk plutselig øye på en mann som stod og lusket bak en pall med kaffe. Noe fikk meg til å se litt nærmere på han, og jeg trodde ikke mine egne øyne da det gikk opp for meg hva han drev på med. Han stod og tilfredsstilte seg selv bak en pall med kaffe, forteller han.

Dermed ble det et kort klimaks bak kaffen for den kåte mannen.

— På tross av at han var godt synlig for de flest i butikken ble han nokså sjokkert da han så at jeg hadde oppdaget ham. Da forsvant luringen raskt inn i buksa igjen.

Blir trolig anmeldt

Etter å ha blitt fersket i en så pinlig situasjon ville nok de fleste tatt beina fatt, men mannen forlot ikke butikken med en gang.

— Han gikk litt forfjamset vekk fra matvarene, og forsvant videre ned i kjelleren. Jeg gikk rett inn til overvåkningsskjermene våre, og fulgte med på han derfra. Etter å ha kikket litt rundt omkring i kjelleren kom han opp igjen, og forlot butikken.

Mannen er filmet av flere av butikkens overvåkningskameraer, og butikken vil mest sannsynlig anmelde mannen.

— Saken vil nok bli anmeldt. Jeg har sett igjennom overvåkningsfilmen, og denne vil etter hvert bli levert videre til politiet som bevismateriale, sier daglig leder for Gladpris i Lyngdal, Frank Andersen.