KRISTIANSAND: Stjal bil

07.50: En grønn Toyota Starlet med registreringsnummer PP16674 ble meldt stjålet fra Drakeveien.

GRIMSTAD: Bil stjålet

09.00: En rød Nissan Sunny med registreringsnummer RF99106 ble meldt stjålet fra Markveien.

SØGNE: Stjal lekebiler

09.30: Tre gutter, to på 10 år, og en på 12 år, stjal hver sin lekebil fra en lekebutikk i Søgne. Guttene måtte svare for det de hadde gjort, og foreldrene deres ble tilkalt.

KRISTIANSAND: Tatt med narko etter slagsmål

12.46: Politiet fikk melding om en slåsskamp mellom to personer utenfor en forretning i Markensgate. Da patruljen kom til stedet var slåsskampen over, men politiet fikk tak i den ene involverte, en 34 år gammel mann. Det viste seg at han var i besittelse av små mengder narkotika, og vil bli anmeldt for dette i tillegg til ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: 12-åring stjal

12.57: En 12 år gammel gutt ble tatt for butikktyveri fra Prix i St. Olavs vei på Grim. Gutten ville ikke oppgi navnet sitt, så politiet sjekker nå identiteten hans.

ARENDAL: Brann i søppelbil

13.02: Det tok fyr i lasten til en søppelbil i Heftingdalen i Arendal. Før brannvesenet kom til stedet hadde søppelkørerne klart å slukke brannen selv.

**ARENDAL: Audi stjålet

17.00:** En blå Audi 100 ble meldt stjålet fra parkeringsplassen utenfor Statens vegvesen på Harebakken. Audien har registreringsnummer PP 24088, og ble antageligvis stjålet ved 11-tiden i formiddag.

BROKKE: Mc-fører skadet

**SØGNE: Innbrudd i bil

17.20:** Dørlåsen på bilen ble brutt opp, og det ble stjålet en dvd-spiller, en Leatherman, solbriller og lommelykt. Forholdet er anmeldt til politiet.

**ARENDAL: Mistenkt for butikktyveri

17.50:** To yngre jenter ble stoppet av Securitas, mistenkt for å ha stukket av med en bag fra en veskebutikk. Den ene jenta stakk fra stedet, men begge to ble hanket inn av politiet. Veskebutikken vil anmelde forholdet.

**LYNGDAL: Stjal barberblader og truser

17.55:** To personer ble oppdaget i det de stjal fra Mega i Lyngdal. Da politiet kom til stedet fant de en bil med ytterligere tre personer på utsiden. I bilen fant patruljen det meste av tyvegodset.

**MANDAL: Prøvde å stjele bensin

21.00:** To gutter ble observert idet de skal ha forsøkt å stjele bensin ved en hytte på Hille. Ifølge melder befant guttene seg i hver sin båt, og det kunne se ut som de var gått tomme for bensin.