Mistenkt for promille — men hadde ikke lappen

00.30 LYNGDAL: En 18 år gammel mann fra Lyngdal ble natt til lørdag tatt av politiet etter at de hadde fått tips om at han promillekjørte. Det er imidlertid ikke mistanke om at han kjørte i ruset tilstand, men mannen hadde ikke førerkort og ble tatt for det. Lyngdølen kjørte en gammel Ford og ble stoppet i Hamranveien i Lyngdal.

Rømte da alarmen gikk

00.40 ARENDAL: Alarmen gikk i Trollstubben barnehage på Staubø i Arendal da innbruddstyver hadde brutt opp verandadøra. Gjerningspersonene forsvant antakelig da alarmen ble utløst, og ingenting ser ut til å være stjålet.

Barslagsmål i Mandal

02.30 MANDAL: Politiet rykket ut til Puben etter melding om bråk mellom vakter og gjester. Først ble en person anmeldt da han nektet å fjerne seg etter pålegg av politiet, samt for slåssing. Han ble senere bortvist. En halv time senere måtte patruljen komme tilbake, da var en av de bortviste personene tilbake på stedet. Den 21 år gamle mannen fra Mandal ble dermed også anmeldt og kjørt til drukkenskapsarresten i Kristiansand.

Promillekjørte i Bykle

04.00 BYKLE: En mann i begynnelsen av 20-årene fra Kristiansand ble stoppet på riksvei 9 sør for Bykle grunnet mistanke om promillekjøring. Mannen ble tatt med til en klinikk i Bykle for blodprøve.

Stakk av med bakeribilen

04.40 BYKLE: Politiet fikk melding om at bakeribilen til Hovden Bakeri var borte. Lastebilen med merket Nissan ble imidlertid funnet klokken 06.30 ved Berdalsbru uten skader. Politiet har ingen mistenkte i saken.

Naboer fakket tyvene

08.02 LILLESAND: Naboene til båtbyggeriet på Bergshaven i Lillesand tok seg lørdag morgen av to innbruddstyver i bedriften. Politiet kom til stedet og pågrep tre personer som alle er kjenninger av politiet. De tre er en kvinne i begynnelsen av 50-årene fra Kristiansand, en mann i slutten av 20-årene fra Lillesand og en mann i slutten av 40-årene fra Lillesand. Alle tre ble tatt med til lennsmannskontoret i Lillesand til avhør.

Stjal dekk på parkert bil

10.15 FLEKKEFJORD: Fire dekk og felger ble stjålet fra en parkert bil på Hidra aldershjem i Hidrasund. Tyveriet vil bli anmeldt.

Knuste ruter for gøy

10.15 KVINESDAL: Bedriften AHI Norge på Hageteigen i Kvinesdal fikk knust et mindre antall vinduer, og politiet mener det dreier seg om rent skadeverk.

Kjørte uten førerkort

10.40 MANDAL: En mann i begynnelsen av 30-årene fra Lyngdal ble tatt for å kjøre uten førerkort på E39 ved Hollekleiva, og vil bli anmeldt.

Grovt tyveri på skole

12.15 ARENDAL: I løpet av påsken har tyver tatt seg inn gjennom et vindu på Eydehavn skole. Tyveriet blir av politiet karakterisert som grovt. Det er ikke oversikt over hva som er stjålet, og ingen er mistenkt for tyveriet ennå.

Stjal to like bruktbiler

13.00 ARENDAL: To brukte og uregistrerte Volkswagen Passat, en rød og en blå, er meldt stjålet fra Stoa bil. Bilene sto parkert utenfor forretningen sammen med andre bruktbiler da de ble stjålet.