GJERSTAD: – Det er snakk om både grove bilder og videosnutter som er sendt, og det er klart dette har vært en utrolig opplevelse for meg og mine nærmeste. Den første tiden gikk jeg rundt og trodde at de som hadde fått meldinger ”fra meg” virkelig trodde at jeg hadde sendt dem. Noen gikk nok ”fem på” og trodde det også. Det var rett og slett pinlig, sier Sell Kristensen til Aust Agder blad.

Politiet har nå stengt telefonnummeret som "MMS-terroristen" har benyttet til å sende ut meldinger.

Telefonterroren startet for alvor under Mølla-festivalen i Gjerstad for snart ett år siden. En tidligere bekjent av Lena Janette kom bort til henne og spurte hvorfor hun var så overlegen. I løpet av samtalen fortalte mannen at han hadde mottat mengder av slibrige sex-meldinger med pornografiske bilder og filmsnutter. Mannen har i ettertid fortalt at antallet har nådd 800 meldinger.

— Etter hvert skjønte de at dette var noe jeg hadde blitt utsatt for av en person som ikke kan ha det særlig godt med seg selv. Og det må være noen som kjenner meg, altså en lokal person fra enten Risør eller Gjerstad, sier Sell Kristensen.

Personen bak meldingene skal også ha ringt flere personer og bedt om bilder og videoer med lav hviskende stemme. Nå håper Sell Kristensen at marerittet er over ettersom politiet har stengt telefonen.

— Nå håper jeg det er slutt, men uansett så har jeg kommet gjennom denne perioden uten varige mén. En forskrudd person som gjør slikt klarer ikke å knekke meg og mine nærmeste, men det har vært ubehagelig, både for meg og andre, den tida det sto på, sier Sell Kristensen.