**ARENDAL: Slått ned ved Fisherman's

02.02** En tydelig beruset mann hevdet at han ble slått ned utenfor Fisherman's pub. Han klarte imidlertid ikke å peke ut bare en gjerningsmannen, men pekte ut to gjerningsmenn selv om bare en hadde slått. Fornærmede lagde mye bråk på stedet. Mannen fikk ingen alvorlige skader.

ARENDAL: Kvinne kastet flaske i hodet på mann

**MANDAL: Slåssing i Store Elvegate

02.24** En 24 år gammel mann fra Mandal ble kjørt hjem etter slåssing i Store Elvegate.

GRIMSTAD: Tatt med slåsshanske etter kvinneslagsmål

**GRIMSTAD: Slåssing over jente

02.44** To gutter havnet i slåsskamp utenfor Galleri da de begge var interessert i samme jente.Ingen ville anmelde forholdet.

**ARENDAL: Knuste ruter på Langbrygga

02.50** En 24 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet og mistenkt for å ha knust ei rute i en butikk på Langbrygga. Mannen er også mistenkt for å ha knust ei rute i en Volkswagen som stod parkert på stedet.

**MANDAL: Slåssing på puben

02.56** Politiet måtte ordne opp da det oppstod slåssing og knusing på puben.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Strømmesenteret

03.25** Alarmen gikk på Strømmesenteret på Rona. Et vindu var knust og uvedkommende hadde vært inne på kontoret. Det er uvisst om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Stoppet biltyv på Bjørndalssletta

04.38** En 39 år gammel mann som er en kjenning av politiet ble stoppet på Bjørndalssletta. Etter hvert vedgikk han at han hadde stjålet bilen, den var nemlig koblet. Mannen måtte avlegge blodprøve og ble senere satt i arresten, også mistenkt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Dvergsnes

05.21** Det har vært innbrudd på Aker Maritime. Redskapene gjerningspersonen hadde brukt for å komme seg inn, lå igjen. Det lå også penger strødd utover da personen hadde åpnet kassa i kantina. Tyven ble overrasket, og kom seg unna. Mannen skal ha hatt på seg oransje oljeuhyre og mørk hjelm, og skal ha kjørt på en rød moped.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Kongsgård

06.05** Ei rute er knust i en enebolig i Halvdan Svartesvei, men det er uklart om tyvene har vært inne i huset. To personer er sett løpende fra stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Fiskebrygga

07.18** Joker på Fiskebrygga har vært utsatt for innbrudd i natt. Ingen har vært inne i butikken, men et vindu er knust.

**FARSUND: Innbruddsforsøk hos Bo Grønt

08.41** I løpet av natta har noen gjort store skader på inngangsdøra hos Bo Grønt Lyngdal i Strandgata. Gjerningspersonene har ikke kommet seg inn.

**ARENDAL: Klatret over gitteret og stjal kassabeholdningen

10.00** Tyver har klatret over gittergjerdet til en butikk i Maxi-senteret og stukket av med kassabeholdningen på 10.000 kroner. Deretter stakk de ut nødutgangen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

10.30** Det har vært innbrudd i en Caravelle som stod parkert på Rona. Tyvene har knust et vindu.

MANDAL: Klippet gjerdet hos Felleskjøpet I løpet av natta har tyver klippet ned flere meter med gjerde rundt Felleskjøpet-bygningen. Tre helt nye, uregistrerte tilhengere er borttatt, og muligens en gressklipper.

**LILLESAND: Innbrudd i bil

11.09** Tyver har tatt seg inn gjennom vinduet i en Toyota Corolla som stod parkert på Kokkenes. Stereoanlegget er ødelagt og tenningsanlegget er tuklet med.

KRISTIANSAND: Eldre dame ranet på Rimi

KRISTIANSAND: Stjal moped fra 13-åring En blå Yamaha minicross-moped modell TTR 90 2004 er stjålet fra campingplassen på Dvergsnes. Tyveriet skal ha skjedd i morgentimene. Det er en 13 år gammel gutt som eier mopeden.

LILLESAND: Fant hund drept på grotesk måte

**GRIMSTAD: Full person i Groosveien

19.15** Politiet sendte ut en patrulje til Kiwi i Groosveien etter melding om en kraftig beruset person i området. Personen hadde forsvunnet i en taxi da politiet kom til stedet.

**SØGNE: Promillepolakk

19.21** En polakk ble stoppet i Søgne mistenkt for promillekjøring. Han blåste positivt og ble tatt med av politiet for å ta blodprøve.

**FARSUND: Trafikkuhell

19.36** To biler i et trafikkuhell. En person klaget over smerter i knærne, ellers kun materielle skader.

**KRISTIANSAND: Narkotatt

20.03** En politipatrulje fant narkotika etter en kontroll av en 24 år gammel mann. 24-åringen vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Fyllebråk

22.24** Politiet fikk melding om mange fulle ungdommer og slåssing ved Nidarhallen i Froland. En patrulje kom til stedet for å roe det hele ned.

**KRISTIANSAND: Lagde kvalme

22.25** Politiet fikk melding om fyllebråk på en ungdomsfest på Brattbakkstua på Hånes. Noen ble nektet adgang til festet. Disse lagde kvalme på stedet. Politiet kom til stedet for å roe ned de cirka 100 ungdommene som var på stedet.