MANDAL: Like etter klokken to natt til tirsdag fikk politiet melding om at noen hadde kastet en sykkel ned på taket til en trailer på E 39 ved Kirkeheitunnelen i Mandal. Politiet dro ut til stedet og kunne konstatere at sykkelen fortsatt lå i veigrøfta. Den hadde blitt kastet fra en bro som går 150 vest for E39. Det ble ingen nevneverdig skade på traileren, men sykkelen ble totalskadet.

KRISTIANSAND: Politiet fikk like etter klokken fire natt til tirsdag melding om at tre personer slåss utenfor en storkiosk i Markens gate. Det viser seg at en 18 år gammel jente har gått løs på en gutt etter å angivelig ha blitt kalt diverse stygge ting. Gutten fikk flere kloremerker i ansiktet. Jenta ble tatt med av politiet, men ble etterhvert kjørt hjem.

MANDAL: En 44 år gammel mann ble rundt klokken fire natt til tirsdag utsatt for blind vold på Malmø i Mandal. 44-åringen hevder å ha blitt slått ned av en gjeng ungdommer i 20-års alderen. 44-åringen ble først bragt til legevakta i Mandal, og senere kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand for nærmere undersøkelser.

LYNGDAL: Like etter klokken halv syv tirsdag morgen kolliderte to biler på E 39 like ved Åtlandstunnelen. Det skal ha vært glatt veibane på stedet. Den ene føreren fikk skulderen ut av ledd, men ingen skal ha blitt alvorlig skadet i ulykken.