KRISTIANSAND: Politet fikk meldingen fra Taxi Sør klokken 05.55 natt til søndag.

— En taxisjåfør utløste en overfallsalarm på sin drosje på vei ut mot Lillesand, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Arne Arnesen, til fvn.no.

Den kvinnelige taxisjåføren skal ifølge politiet ha følt seg truet av passasjerene.

Taxien med to menn og en kvinne som passasjerer ble stoppet av to politipatruljer i Narviksbakken på E18 i Kristiansand rundt klokken 06.30 i dag tidlig. Da hadde taxisjåføren returnert fra Statoilstasjonen ved E18 i Lillesand og var på vei tilbake til Kristiansand.

Var i besittelse av kniv

Ved nærmere undersøkelser blir en av passasjerne, en 17 år gammel gutt fra Oslo, tatt med narkotika og kniv. Han benyttet seg i tillegg av falsk id.

— Han er siktet for besittelse av narkotika, kniv og falsk id, opplyser Arnesen til fvn.no.

Ifølge jourhavende ved Agder politidistrikt, Liv Seland, ble kun en av de tre involverte innbrakt til politiet etter episoden.

— En person ble pågrepet og han er nå løslatt, sier Seland til fvn.no.

Tilstod i avhør 17-åringen har i avhør med politiet tilstått og erkjent forholdene han nå er siktet for.

— Han har erkjent besittelse av mindre mengder av narkotika, at han han var i besittelse av en kniv, og for å ha misbrukt et bankkort som ikke tilhørte siktede, opplyser Seland til fvn.no.

Politiet avventer nå anmeldelse fra taxisjåføren som meldte fra om truende oppførsel.

— Vi har ikke fått noen anmeldelse av drosjesjåføren. 17-åringen er derfor bare avhørt i forhold til de beslagene som ble gjort på stedet, sier Seland til fvn.no.

Taxisjåføren har opplyst til politiet at hun vil anmelde forholdet.