KRISTIANSAND: Ifølge politiet kom ikke mc-føreren alvorlig til skade i uhellet.

Hendelsen skjedde ved Maxi på Lund, øst for Kristiansand sentrum.

**SONGDALEN: Sprengte postkasse

00.20** . Politiet får melding om at noen sprenger postkasser i boligområdet på Rismyr i Songdalen kommune. Politiet rykker ut til stedet, men da har gjerningsmennene forsvunnet.

**VENNESLA: Grisekjøring ved Texaco

00.30** . Politiet får melding om at unge bilførere bedriver "grisekjøring" ved Texaco-stasjonen sør for Vennesla sentrum. Politiet drar til stedet, og pågriper det de mener er gjerningsmannen. Bilen til 19-åringen fra Hægeland, har skader som tyder på at han står bak grisekjøringen. En stolpe er blant annet kjørt ned på stedet. Mannen blir fratatt førerkortet på stedet.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Snøgg

02.40 . Politiet får melding om at det har vært innbrudd på Snøgg sin fabrikk på Mosby. Når politiet kommer fram til stedet, henger det en elektrisk ledning ut av vinduet. Det viser seg at en bærbar pc er stjålet.

MANDAL: Slåssing i Brobakken

03.00 Politiet får melding om at ungdommer slåss i Brobakken i Mandal. Politiet reiser til stedet, og får løst opp krangelen. Ungdommene blir sendt i hver sin retning.

KRISTIANSAND: Slåssing ved Parko

03.30 . Melding om slåssing utforbi Parko i Kristiansand. Ifølge meldingen, er det to menn som slåss. Den ene personen blir sendt til legevakt med kutt i leppa.

TVEDESTRAND: Motorhavari i Lyngørfjorden

KRISTIANSAND: Fyllekjørte uten førerkort

05.05 . Under en politikontroll på Bjørndalssletta øst for Kristiansand, stopper politiet en bil, hvor det viser seg at føreren er beruset. Mannen har heller ikke førerkort. Føreren er en kristiansanderen på 33 år.

ARENDAL: Tre sykler stjålet

I løpet av natt til lørdag, er tre dyre sykler stjålet fra en bolig i Nygårdsveien i Arendal.