GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

En politipatrulje stopper en bil i Grimstad. Bilisten, en 29 år gammel dame, kjører uten gyldig førerkort. Hun blir derfor anmeldt.

ARENDAL: Stjal motorsykkel

18.42 En person skulle prøvekjøre en uregistrert sort Suzuki 600cc. Men personen kom aldri tilbake fra prøveturen. Gjerningsmannen er en kjenning av politiet.

ARENDAL: Syklist ble påkjørt

18.38 På Tromøya i Arendal ble en syklist påkjørt av en bilist. Ulykken skal ha skjedd rundt 16.30. Syklisten, en jente på 19 år, har ikke overholdt vikeplikten. Bilføreren er 81 år gammel. Det er opprettet sak på forholdet.

RISØR: Fyllekjørte for andre gang på tre dager

19.18 Politiet i Risør stopper en litauer som ikke har førerkort. Det fikk han nemlig beslaglagt i Arendal for tre dager siden. Da hadde han to i promille. I dag var promillen sunket til 1,8. Mannen i 40-årene kjørte den samme bilen, og ble sendt til legevakten for blodprøve.

GJERSTAD: Fikk sin åttende prikk

En patrulje fra Telemark stopper en 24-åring fra Arendal i Gjerstad. Han har i snitt kjørt i 98 km/t i 80-sonen, og får dermed prikk i førerkortet. Dette blir mannens åttende prikk, så førerkortet blir beslaglagt. Han blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Vesketyveri

21.01 Noen sitter i en leilighet i Kirkegata i Kristiansand når de plutselig hører døren smelle igjen. Da hadde noen vært inne i leiligheten og stjelt en veske med kort og penger. Tyven stakk fra området.

GRIMSTAD: Politiet holdt på å bli påkjørt

21.59 En politipatrulje blir nesten påkjørt i en rundkjøring ved Statiol i Grimstad. Sjåføren, en 41 år gammel mann fra Arendal, blir derfor anmeldt, og får førerkortet sitt beslaglagt.