**Arendal: Fyll og vold

00.30** er det klammeri mellom to involverte ved 7-Eleven. En av de to blir pågrepet for spesielt klandreverdig oppførsel. På vei til arresten tar politiet med seg vedkommende innom legevakten for en sjekk. Under legebesøket sparket den pågrepne en av politifolkene. Den 35 år gamle tvedestrandsmannen anmeldes både for ordensforstyrrelse og vold mot offentlig tjenestemann.

**Lillesand: Mer fyll

00.52** får de ansatte ved Sjøboden trøbbel med en utagerende gjest. Vedkommende har gått løs på inventar, og er i klammeri både med andre gjester og de ansatte. Vedkommende, som er en 27 år gammel lillesander, blir kjørt til arresten i Kristiansand.

**Kristiansand: Betalingstrøbbel

00.54** melder en drosjesjåfør om en kunde som nekter å gjøre opp for seg, etter en tur til Tinnheia. Når politiet kommer, betaler kunden for seg likevel.

**Kristiansand: Falsk legitimasjon

00.59** forsøker en person å komme seg inn på utestedet Tollboden ved å vise falsk legitimasjon. Vedkommende kan vente seg en reaksjon fra politiet.

**Arendal: Narkotikabesittelse

01.20** stoppes en bil like i nærheten av Barbu videregående skole. Sjåføren er i besittelse av mindre mengder av det politiet mener er hasj. Mannen kjøres til arresten i Arendal. Den pågrepne er en arendalitt som er 19 år gammel.

**Grimstad: Melding om bråk

01.22** får politiet melding om klammeri mellom flere personer i Jyskestredet. Da politiet ankom stedet, var det stille. Heller ingen fornærmede tar kontakt med patruljen.

**Mandal: Ordensforstyrrelse

01.26** kommer det melding fra et utested om to uønskede gjester som er til sjenanse. Begge to blir kjørt til arresten. Begge de to mandalittene, som er henholdsvis 20 og 23 år, blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**Kristiansand: Skadeverk på bil

01.30** ringer en irritert bileier til politiet. Mannen har hatt bilen sin parkert like i nærheten av dagligvarebutikken Meny Albert. Da han kom tilbake for å hente bilen, oppdaget han at noen har punktert to hjul, ødelagt en vindusvisker, og skrapt opp lakken med en skarp gjenstand. Saken vil bli anmeldt.

**Farsund: Melding om ordensforstyrrelse og vold

Noe senere** kommer det melding om at to personer er i klammeri på utestedet Pakkhuset. Én person hevder han er blitt slått ned. Da politiet ankom, var begge personene forsvunnet.

**Bykle: Skadeverk, tyveri eller innbrudd

01.50** får politiet, via en drosjesjåfør og et vekterselskap, beskjed om at en dør på ei hytte i Fjellparken står på vid gap. Vekteren finner også ut at et vindu i hytta er knust. Det er uklart om noe er stjålet fra stedet, og politiet er derfor usikre på om saken skal defineres som skadeverk eller grovt tyveri.

**Kristiansand: Offentlig urinering

02.16** blir en person innbrakt for å ha urinert på gata i krysset mellom Markensgate og Tollbodgata. Oslo-mannen, som er 26 år, vedtar et forelegg på 5000 kroner.

**Grimstad: Melding om slagsmål

02.42** kommer det beskjed om at personer er i klammeri i Storgata. Da politiet ankom, var det stille. Heller ingen fornærmede er i nærheten.

**Flekkefjord: Mistenkelig kjøring

03.00** varsles politiet om en polskregistrert bil som kjører på en underlig måte. Da politiet stoppet sjåføren, var det ingenting å utsette på vedkommende.

**Arendal: Melding om klammeri

03.08** ringes det inn ny melding om kamphaner. Denne gangen kom meldingen fra området ved Langbrygga. Politiet finner ingenting.

**Kristiansand: Veldig full

03.13** finner politiet en full jente i Dronningensgate. Patruljen mener hun er så beruset at hun behøver hjelp til å ta vare på seg selv, og jenta hjelpes hjem.

**Kristiansand: Enda fullere

03.20** ringer en bussjåfør som ikke får liv i en passasjer etter ankomst rutebilstasjonen. Vedkommende har sovnet på vei mellom Søgne og Kristiansand, og er fullstendig borte når bussen er fremme. Politiet tar med seg vedkommende til legevakta. Litt etter kvikner Søgne-mannen, som er 31 år, såpass til at han er i stand til å ta seg hjem for egen maskin.

**Kristiansand: Kan ikke betale taxi

03.24** kontakter en drosjesjåfør politiet. En passasjer, som har kjørt for 1500 kroner, kan ikke betale regningen. Politiet innhenter personalia, og regner med at sjåføren vil sende regning til vedkommende i posten. Mannen uten kontanter er en kristiansander som er 41 år.

**Arendal: Bil i grøfta

03.34** ringer en bilist og rapporter om en VW Transporter som er observert forlatt i grøfta på Birketveit på Rykene. Ingen personer er i eller ved bilen. Bilens lys er derimot fortsatt på, noe som må bety at bilen relativt nylig er blitt forlatt.

**Risør: Påkjørt bil

04.11** opplyser en bileier at hans egen, parkerte bil er påkjørt av det han mener er en beruset bilist ved Videosenteret i sentrum. Den mistenkte er ikke pågrepet.

**Kristiansand: Narkotikabesittelse

04.42** pågriper en patrulje en mann som er i besittelse av det politiet mener er narkotika — trolig hasj. Vedkommende har også en kniv mens han vandrer rundt i byen nattestid. Mannen anmeldes for de to forholdene.

**Arendal: Hesteløp?

05.39** ringer bilist og forteller om fire hester som er observert på og like ved E18 på Haslestad. Politiet finner ikke hestene, og det kommer heller ingen flere meldinger om dem.

**Kristiansand: Grovt tyveri

06.39** forteller en huseier på Andøya at uvedkomne har tatt seg inn i huset mens huseier var hjemme. Innbruddstyven sparker opp en dør, tar seg inn, og forsvinner relativt kjapt avsted med en bærbar pc og en veske.

**Kristiansand: Tyveriforsøk og voldsutøvelse

07.58** ringer ansatte ved Esso Oddemarka i Østre Ringvei og sier at en kunde - som ble tatt på fersk gjerning under naskingsforsøk - har slått til en av stasjonens ansatte. Vedkommende stikker av, og politiet har ikke funnet personen.