LILLESAND: — Jeg gjorde klar en ny 20 siders utgave av Høvågavisa før jul, som skulle ha kommet med Posten i dag. Men Posten har rotet bort avisene, hvor vites ikke, sier redaktør Arnt Georg Arntzen i Høvågavisa til NRK Sørlandet.

Avisen blir trykket ved Tvedestrand Boktrykkeri, hvor hele opplaget av årets første utgave ble hentet av Posten i romjulen. Informasjonsansvarlig Eivind Rossen i Posten sier til NRK at de ikke vet hvor avisene har blitt av etter at de ble hentet ved trykkeriet.

— Den er innlevert riktig til oss, men har ikke kommet fram til Lillesand distribusjon i dag. Det er snakk om noen hundre aviser, og det er for tidlig å si hva som har skjedd, sier Rossen.

Redaktør Arntzen er oppgitt over at avisene er blitt borte. Ifølge ham er det heller ikke første gang.

— Jeg er irritert og skuffet over at Posten ikke klarer å gjøre jobben sin. Dette skjer flere ganger årlig, og jeg er ofte i kontakt med ansvarlig for utsendelsene, sier Arntzen.

Det er foreløpig uklart når abonnentene kan vente å få avisen i postkassen.

— Akkurat nå leter apparatet vårt etter hvor den ligger. Det er sterkt beklagelig, men vi må få litt tid på oss til å finne den for vi har enorme mengder post, sier Rossen.

Han håper avisen blir funnet i løpet av onsdagen, slik at abonnentene kan få avisen torsdag.