VENNESLA: Sov i veibanen

03.32 En politipatrulje måtte vekke og kjøre hjem en 19 år gammel mann som lå i veibanen i Sentrumsvegen og sov.

ARENDAL: 26-åring reddet fra brennende båt

GRIMSTAD: Ingen tatt i kontroll ved Holviga skole

08.00-09.00 Cirka i dette tidsrommet holdt politiet skolekontroll. Generell kjøreadferd — altså blant annet hastighet, bilbelte og sikring av barn i bil - samt skolebarns oppførsel i trafikken ble kontrollert. Ingen fikk skriftlige reaksjoner fra politiet.

GRIMSTAD: To tatt i kontroll ved Fevik skole

09.00-09.00 Politiet hadde en liknende kontroll som den nevnt over i 30-sona ved Fevik skole. To personer fikk forenklede forelegg for høy hastighet. Den som kjørte fortest av de to, kjørte i 43 kilometer i timen.

VENNESLA: Innbrudd i garasjeanlegg

I løpet av natta har noen tatt seg inn ved å bryte opp en før i et garasjeanlegg i en blokk i Sentrumsvegen. Ruter i fire biler er knust, og fra en av dem er det stjålet et stereoanlegg.

KRISTIANSAND: To tatt med narko

10.44 Politiet pågrep to personer på rutebilstasjonen. De var i besittelse av mindre mengder narkotika. Personene er kjørt til politistasjonen der de senere i dag skal avhøres.

VEGÅRSHEI: Innbrudd i to hytter

I løpet av den siste uka har det vært innbrudd i en hytte på Ås. Det er uvisst hva som er stjålet. Det har også vært innbruddsforsøk på nabohytta, men der har ikke personen(e) kommet seg inn. Politiet skal undersøke stedet for å sikre seg spor.

FROLAND: Eldre damer kjørte utfor veien