Hvorfor såpass mange har kjørt av veien, har politiet ingen god forklaring på.

— Vi har ikke fått meldinger om at det har vært glatt, sier operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt.

Første melding om utforkjøring fikk politiet klokken 23.20 lørdag kveld, da en bilfører ringte og fortalte at han hadde kjørt i grøfta på Skjernøy i Mandal. Ingen ble skadet i uhellet.

Promillekjørte inn i hage

Klokken 01.58 kjørte en 22 år gammel kristiansandsmann inn i en hage på Birkeland. Mannen ble pågrepet av politiet og kjørt til legevakt for å avlegge blodprøve, da det er mistanke om promillekjøring.

— Vi tok også beslag i førerkortet, sier Andersen.

Et par timer senere, klokken 04.42, fikk operasjonssentralen i politiet på ny melding om utforkjøring. Denne gangen skjedde det på E 39 i Mandal, i Reibakken.

— Bilføreren hadde antakelig fått sleng på bilen og kjørt av veien. Det er ikke mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder Andersen.

Kvinnen som kjørte bilen, ei kvinne på 20 år fra Kristiansand, ble kjørt til legevakt med lettere skader i beinet. Hun var alene i bilen.

Uskadet etter uhell i Flekkefjord

Det siste trafikkuhellet skjedde E 39 på Trøngsla i Flekkefjord. Politiet fikk beskjed om dette klokken 04.47. — Det er uvisst hvorfor utforkjøringen skjedde, sier Geir Andersen.

Det var kun én person i bilen, og vedkommende ble ikke skadet. Det er utelukket at vedkommende hadde promille, og politiet har avsluttet denne saken.