MANDAL: Fyrverkeri i posten

00.15 Det blir meldt fra Holumsveien at en postkasse er ødelagt av fyrverkeri. Politiet har ikke pågrepet noen for hærverket.

KRISTIANSAND: Full 15-åring

00.00 Politiet stanser en del ungdommer nær busstoppen ved Grim, der de tar med seg en 15-åring som er sterkt beruset. Vedkommende blir kjørt hjem til sin far.

**KRISTIANSAND: Slåsskjemper

01.24** I Vestre Strandgate blir det meldt om slåsskamp. Da politiet kommer på stedet, har slåsskjempene gjort opp seg imellom.

ARENDAL: Fyllekjøring

01.24 Politiet stanser en bilfører i Engekjerrveien i Arendal. politipatrulje. en 26 år gammel arendalitt blir tatt med for utvidet blodprøve, da politiet mistenker ham for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND:

02.09** Politiet måtte i natt ta med seg en 22 år gammel mann tilbake til drukkenskapsarresten. Mannen ble plukket opp i Wergelandsgt, og var så beruset at han ikke klarte å ta vare på seg selv.

**MANDAL: Kræsjet med lyktestolpe

02.30** På politivakta i Mandal kom en person innom for å fortelle at det lå en person ved siden av Shellstasjonen på Vestnes i Mandal. Politiet rykket ut, og fant en 20 år gammel mann som fortalte han hadde kræsjet med sykkel rett i lyktestolpen. Han hadde noen kutt i høyre øyebryn og smerter i kroppen. Han ble deretter kjørt til legevakta.

**FARSUND: Mistenker fyllekjøring

03.00** — En patrulje i Farsund stanset en personbil som ikke ville stanse for kontroll. Politiet mistenker kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Bilføreren, en 48 år gammel mann fra Mandal, ble tatt med til utvidet blodprøve.

**GJERSTAD: Brann på heimen

04.33** Det var natt til lørdag et mindre branntilløp på Gjerstadheimen. Det er noe uklart hva som har skjedd, men ingen har kommet til skade.

**GRIMSTAD: Kjøkkenbrann

09.18** Lørdag morgen brant det i et kjøkken i Tønnevoldsgata i Grimstad. En eldre dame kom uskadet fra hendelsen. Det ble mindre brannskader på kjøkkenet, og noe røykskade.

MANDAL: Bilskilter stjålet I løpet av natten har noen skrudd av skiltene til en rød Ford Escort, med kjennetegn PX 28242

**EYDEHAVN: Stjal gardinene

14.10** Noen har stjålet hodeputer og gardiner fra Eydehavn solstudio i løpet av natten. Det er uvisst hva motivet til tyveriet har vært.

**SØGNE: Kjørte ned lysmast

11.52** Politiet har fått melding om en lysmast i Repstadveien i Søgne som er kjørt ned.