**LINDESNES: Innbrudd i hyttefelt

08.24** Politiet blir varslet om innbrudd på tre hytter i et hyttefelt på Seland. Området har ifølge politiet vært belastet med innbrudd og innbruddsforsøk i den senere tid.

**SØGNE: Trafikkuhell på E 39

08.40** Politiet får melding om et trafikkuhell ved utkjørselen til E 39 fra Tangvall i Søgne. En bil skal ha kollidert i en annen og en person ble sendt til legevakten for en nærmere sjekk. Ifølge politiet er det bare snakk om lettere skader.

**GRIMSTAD: Dultet borti bil, kjørte fra stedet

09.29** En 96 år gammel bilfører blir observert i det han dulter borti en annen bil og kjører fra stedet. 96-åringen blir like etter stoppet av en politipatrulje.

— Han hadde lite kontroll på bilen. Mannen hadde gyldig førerkort, men dette vil bli tatt opp til vurdering, sier operasjonsleder Per Lauvnes.

**MANDAL: Hærverk på Kystvaktskipet

10.36** En mann utøver skadeverk på en av kystvaktskipets redningsbåter. Mannen ble filmet av et overvåkingskamera.

**KRISTIANSAND: Stjal bil fra jernbanestasjonen

10.51** Politiet får melding om tyveri av en bil som stod parkert ved Kristiansand Jernbanestasjon. Bilen, en hvit Mitsubishi Lancer, har registreringsnummer PP33008 .

**HØVÅG: Mistet last på E 18

10.54** En lastebil i østgående retning på E 18 fra Høvåg mister en hvit silosekk i fart. Ingen kom til skade da lastebilen mistet lasten og politiet opplyser om at de varslet veitrafikksentralen for å få ryddet opp stedet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å bryte seg inn i garasjeanlegg

12.02** Politiet får melding om at en mann holdt på å bryte seg inn i en garasjerekke i Skuteveien i Vågsbyd. En patrulje blir sendt til stedet. Foreløpig er ingen pågrepet i saken.