KRISTIANSAND: Det var i mai i år at kvinnen sammen med flere andre tok seg inn i sightseeingbåten ved å bruke nøkkel. Om bord i båten stjal 22-åringen tre kasser vin og to kasser øl. Hun tok i tillegg 2100 kroner i kontanter samt en cd-spiller med forsterker.

På tidspunktet da kvinnen gjennomførte tyveriet, jobbet hun om bord på Maarten. Etter en ransakelse på et senere tidspunkt fant politiet det meste av tjuvegodset.

Kvinnen er i tillegg tiltalt for å ha brutt seg inn i ei hytte i Holskogveien hvor hun stjal en flatskjerm. 22-åringen tok seg inn ved å knuse glasset i ei dør. Hun skal også ha stjålet en pc og et armbåndsur ved å bryte seg inn i et bolighus i Songdalen.

I Holskogveien skal 22-åringen også ha brutt opp låsen til en container. Men innbrudd ble ifølge tiltalen ikke gjennomført da kvinnen ble oppdaget eller ikke fant noe å stjele.

22-åringen står også tiltalt for å ha gjennomført et bilbrekk. Fra bilen ble flere elektroniske apparater stjålet. Hun skal også ha stjålet en bil, og forsøkt å stjele en annen bil. Sistnevnte tyveriforsøk ble ikke gjennomført da 22-åringen ikke klarte å tjuvkoble tenningen.

Kvinnen er også tiltalt for en rekke tilfeller av oppbevaring og bruk av narkotiske stoffer, samt kjøring i ruspåvirket tilstand.

22-åringen har ikke erkjent straffskyld for noen av forholdene.