FROLAND: Festbråk

23.24: Politiet fikk melding om støy i forbindelse med en fest på Froland. Politiet dro til stedet og gjenopprettet ro.

KRISTIANSAND: Festbråk

23.29: Politiet fikk melding om støy i forbindelse med en fest i Venneslaveien. Politiet dro til stedet og gjenopprettet ro.

KRISTIANSAND: Narkotika

23.52: En mann (21) ble anmeldt for å være i besittelse av ett gram hasj. Personen ble bøtelagt.

MANDAL: Drikking på offentlig sted

00.04: Politiet gjenopprettet nattero ved et utested i Mandal. I forbindelse med dette forholdet ble en person anmeldt for å drikke på offentlig sted.

SONGDALEN: Beruset mann

00.08: Politiet fikk melding om meget beruset mann (24) som vinglet i veien mellom Volleberg og Brennåsen. Mannen ble plukket opp og kjørt hjem.

SØGNE: Festbråk

00.11: Politiet fikk melding om støy i forbindelse med en fest i Skytterveien i Søgne. Da politiet ankom stedet var det rolig.

ARENDAL: Drikking på offentlig sted

00.13: En mann (18) ble anmeldt for å drikke øl på offentlig sted i Kirkegata.

KRISTIANSAND: Sparket i biler

00.17: Politiet fikk melding om mindreårige som har gått langs Østre Strandgate og sparket i parkerte biler. Politiet tok hånd om tre personer på 14, 14 og 16 år. Alle tre ble senere overlatt til barnevernsvakta. Ingen synlige skader ble observert på bilene da politiet dro til stedet senere.

KRISTIANSAND: Drivstoff i fyr

00.20: Brannvesen og politi måtte rykke ut til Karuss skole. Drivstoff var blitt satt i brann på plassen.

GRIMSTAD: Narkotika

00.20: En politipatrulje i Grimstad stoppet to personer på rutebilstasjonen som var i besittelse av totalt 3-4 gram narkotika. Foreldrene ble kontaktet og begge erkjente forholdet.

GRIMSTAD: Gjester til sjenanse

00.28: To gjester til sjenanse ved et par utesteder i Grimstad skaffet problemer. Politiet kjørte to personer til arresten.

KRISTIANSAND: Sov på veien

00.29: Politiet fikk melding om at en beruset mann hadde lagt seg til å sove ved bommen på Gartnerløkka. Patruljen fant ingen da de tok turen ut til stedet.

KRISTIANSAND: Sov på fortauet

00.32: Politiet fikk melding om en mann som lå rett ut og sov på fortauet ved Torridalsveien. Personen, som kommer fra Polen, ble innbrakt til drukkenskapsarresten.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

00.55: Politiet pågrep to personer mistenkt for besittelse av mindre mengder narkotika.

NODELAND: Festbråk

01.00: Politiet fikk melding om støy i forbindelse med en fest på Nodeland. Politiet dro til stedet og gjenopprettet ro.

ARENDAL: Problemer med gjest

01.33: 7-Eleven i Friergangen meldte ifra om en vanskelig beruset gjest. Personen skal ha vært til sjenanse for personer på stedet og han ble innbrakt, med anmeldelse for truende oppførsel og ordensforstyrrelse på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Gjest nektet adgang

01.40: Vaktene på Hotell Ernst meldte om problemer med en person som ble nektet adgang. Personen var til sjenanse for vakter og gjester.

ARENDAL: Slagsmål

01.49: Det brygget opp til slagsmål ved Sjøloftet i Arendal. Politiets tilstedeværelse kan ha vært medvirkende til at det ikke utartet seg.

KRISTIANSAND: Klammeri

01.50: En person var i klammeri med flere mennesker i Rådhusgata. Politiet bortviste personen, noe mannen nektet å etterfølge. Mannen måtte derfor i politiets arrest.

FLEKKEFJORD: Nektet adgang

01.54: En person ble nektet adgang ved Hesten i Flekkefjord. Politiet ble tilkalt, men personen var borte da politiet kom til stedet.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.57: En person ble anmeldt for ordensforstyrrelse utenfor Dolly Dimples i Kirkegata. Mannen som forstyrret ble anmeldt for forholdet.

LILLESAND: Narkotika

02.00: En person ble tatt med en liten klump hasj. Personen anmeldes for besittelse.

ARENDAL: Urinering

02.12: En mann fra Arendal ble bøtelagt for å urinere på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Politimann påkjørt

02.14: En politimann havnet på panseret av en bil i Mandal. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Ble slått

02.14: En person ved Brygga i Tvedestrand ringte inn til politiet og sa at han var blitt slått til. Fornærmede skal ha kjent til den antatte gjerningsmannen.

KRISTIANSAND: Laserkontroll

02.18: En person mistet førerkortet og 19 andre fikk forelegg etter laserkontroll på Varoddbroa i vestgående retning.

KRISTIANSAND: Narkotika

Politiet pågrep to personer utenfor Sixpence. Begge var i besittelse av mindre mengder narkotika.

LILLESAND: Urinering

02.30: To personer ble anmeldt for urinering på offentlig sted ved Sanden i Lillesand.

KRISTIANSAND: Truffet av golfballer

02.37: En mopedfører ble truffet av golfballer ved Aker Maritime. En eller to golfballer traff mannen. Politiet dro ut til stedet, men fant da ikke person(ene) som hadde kastet golfballene.

LYNGDAL: Frastjålet nøkler

02.46: En festdeltaker i Lyngdal meldte til politiet at alle han nøkler var blitt stjålet i løpet av natta. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Problemer med gjest

02.47: Politiet fikk klager fra ansatte ved utestedet Havana. En problematisk gjest ble bortvist da politiet kom til stedet.

FLEKKEFJORD: Klammeri

02.52: Klammeri mellom to personer ved drosjebua i Flekkefjord. En drosjesjåfør ringte inn og fortalte at en person hadde sparka i drosja hans. Politiet noterte personalia på to personer som skal ha vært involvert.

ARENDAL: Drivstofftyveri

03.01: Politiet fikk melding om en person som tappet et kjøretøy for drivstoff.

KRISTIANSAND: Narkotika

03.08: Politiet tok en person for besittelse av narkotika i Dronningens gate. Forelegg ble utstedt.

KRISTIANSAND: Narkotika

03.12: Politiet tok to personer for besittelse av narkotika i Dronningens gate.

KRISTIANSAND: Slagsmål

03.10: Politiet fikk melding om et slagsmål i Vestre Strandgate. Da politiet kom til stedet hadde slagsmålet opphørt, men to menn fra Kristiansand er loggført som involvert i saken.

KRISTIANSAND: Amper stemning

03.34: Det oppstod amper stemning utenfor utestedet Twist & Shout. En gjest skal ha vært i klammeri med en vakt, men det roet seg da politiet kom til stedet.

KRISTIANSAND: Slått ned

03.35: En mann møtte opp på politivakta med melding om at han var blitt slått med balltre og flaske. Les mer i egen artikkel.

KRISTIANSAND: Klatret i kran

03.51: En politipatrulje oppdaget flere personer som klatret i en kran ved et byggeområde i Tollbodgata. Fire ungdommer ble beordret ned fra krana og senere innbrakt. Til politiet kunne ingen gi god grunn for at de var i krana, og alle ble anmeldt for forholdet. Til politiet erkjente de fire, som alle er menn i alderen 22-24 år, at de hadde drukket alkohol før de klatret i krana.

ARENDAL: Slagsmål

03.43: Politiet fikk melding om slagsmål ved Madam Reiersen i Arendal. Slagsmålet opphørte da politiet kom til stedet.

ARENDAL: Blødde fra bakhodet

03.45: En politipatrulje kom over en person som blødde fra bakhodet. Ambulanse ble rekvirert og det viste seg at personen var blitt dyttet og hadde slått seg. Den fornærmede i saken skal ikke være alvorlig saken. En mann (49) er mistenkt for forholdet.

GRIMSTAD: Skilttyveri

04.12: Melding om stjålne bilskilt. Kjennetegn: PP12716

GRIMSTAD: Narkotika

05.45: En person ble anmeldt for bruk av hasjisj ved Østerhus i Grimstad. En mann (24) vedtok bot for forholdet.

VATNESTRØM: MC-ulykke

13.00: En MC kolliderte med et rådyr ved Vatnestrøm. Ingen personskade, men noe materiell skade.

FLEKKEFJORD: Mopedvelt

12.40: En moped veltet ved Loga i Flekkefjord. Føreren av mopeden ble lettere skadet og kjørt til legevakt for behandling.