**ARENDAL: Utagerende person

07.16:** Politiet må rykke ut til legevakta i Arendal. Der er det en person som er utagerende. I det politiet ankommer stedet så stakk mannen av. Politiet reiste til mannens bopel, der han ble pågrepet like før klokken åtte. Mannen er en 26 år gammel arendalitt, som omtales som en kjenning av politiet.

KRISTIANSAND: Innbruddsraid i Kvadraturen

**SØGNE: Kolliderte med syklist

08.17:** På Krossnes i Søgne var det en kollisjon mellom en bil og en syklist. Syklisten ble kjørt til sykehus med det som antagelig var et benbrudd. Føreren av bilen har forklart at vedkommende på grunn av sterkt lys ikke så syklisten, og at han akkurat fikk stoppet bilen da syklisten kolliderte i ham.

**ARENDAL: Sykkeltyveri

08.20:** Politiet får melding fra en person i Kirkebakken i Arendal om at en person sparker inn en dør. Politiet rykker til stedet og kommer i kontakt med to kvinner i 20-årene. Det er en leietaker og en besøkende. Det viser seg at det står to stjålne sykler i gangen, og de to kvinnene blir tatt med til arresten.

**LILLESAND: Beslaglagt førerkort

09.19:** En UP-patrulje stopper en bilist på E18 mellom Kristiansand og Lillesand. Grunnen er at UP har målt bilistens gjennomsnittshastighet, og den var 143,57 km/t. Det er nok til at den 45 år gamle kristiansanderen fikk førerkortet beslaglagt.

**ARENDAL: Innbrudd på skole

13.41:** Det meldes om innbrudd på Stuenes skole på Saltrød i Arendal. Til alt hell har ikke innbruddstyvene klart å ta seg inn.

**KRISTIANSAND: Pågrep etterlyst person

1343:** Politiet pågriper en etterlyst person i Henrik Wergelandsgate. Personen satt seg litt opp mot politiet, og hadde i tillegg kniv på seg. Dermed bar det rett i arresten for personen.

HOVDEN: Fartskontroll

Politiet har laserkontroll på Hovden. Det blir skrevet ut et forenklet forelegg for høy fart.

**SØGNE: Fartskontroll på Lohnelier

09.00-14.00:** Politiet avholder fartskontroll på E39 ved Lohnelier. Det blir skrevet ut 41 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet er 89 km/t i 70-sonen.

KRISTIANSAND: Mopeduhell

20.41: Politiet får melding om et mopedvelt ved Østre ringvei torsdag kveld. Føreren er en mann i 50— årene, og det er ingen tegn til personskader. Politiet bekrefter at årsaken til uhellet var promillekjøring.