AGDER: Her er et innblikk i det Agder-politiet har arbeidet med torsdag.

**KRISTIANSAND: Edruelig bilkjøring

23.20:** UP stoppet en bil på Vesterveien, og ba vedkommende sjåfør blåse i promilletesteren. Utåndingsprøven ga mistanke om kjøring i allkoholpåvirket tilstand. Da vedkommende ble tatt med på politistasjonen for ytterligere testing, viste det seg derimot at det ikke var grunnlag for å ilegge forelegg likevel. Mannen var edru, og ble sluppet fri.

**KRISTIANSAND: Ugyldig førerkort

Senere** ble det meldt om at en person ble stoppet på Slettheiveien. Mannen, en kristiansander som er 30 år, kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Mannen anmeldes.

**KRISTIANSAND: Narkotikabesittelse

02.32** En annen bil ble stoppet på Slettheiveien. Føreren var i besittelse av ett gram amfetamin. Mannen er fra Kristiansand, og er 27 år.

**SØGNE: Tyveri av Expert, og leteaksjon

03.10** får politiet en strøm av henvendelser angående et innbrudd på Expert i Søgne. Politiet tok opp jakten, og en mistenkt person endte etter hvert i Songdalselva. Les mer i egen sak.

**FARSUND: Innbrudd i bil

12.55** Det har vært innbrudd i en bil som stod utenfor Farsund senter. Et vindu er knust, og borte er to bensinkort og mappa med vognkortet.

KRISTIANSAND: Angrep og skremte ansatte ved Vågsbygd senter

**KRISTIANSAND: 16-årig syklist kolliderte med bil

17.35** En 69 år gammel mann i bil kolliderte med en 16 år gammel jente på sykkel i Suldalsveien. Bilisten kjørte ut i veien fra et hus da syklisten traff siden av bilen. Jenta fikk kun skrubbsår, og jentas foreldre og bilisten har ordnet opp seg imellom.

**GRIMSTAD: Spiste seg gjennom butikken

18.48** Det ble meldt om butikktyveri fra Rimi i Vesterled. En 54 år gammel mann fra Grimstad skal ifølge politiet ha spist seg igjennom butikken. Mannen var beruset og var ufin mot betjeningen. Han vil bli anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd i bil

18.38** En god del CD-er er stjålet fra en bil som stod parkert ved E 39 på Valand. Tyveriet vil bli anmeldt.