ARENDAL: — Han spurte etter et røykmerke han visste vi ikke hadde. For da jeg snudde meg vekk en stund for å lete, åpnet han smekken og dro den frem. Jeg ble fullstendig satt ut og visste nesten ikke hva jeg skulle gjøre, sier Mia Ørum til Agderposten.

Ørum jobber på bensinstasjonen, og var alene i butikken da mannen viste frem utstyret.

Ifølge Agderposten skal mannen først ha blitt observert på Rema 1000, som ligger i nærheten av bensinstasjonen. Der ble betjeningen kontaktet av kunder som fortalte at en mann gikk rundt i butikken med smekken åpen.

Mannen dukket ifølge Ørum opp ved bensinstasjonen i ti-tiden torsdag formiddag. Etter å ha vist frem kjønnsorganet forlot han butikken, uten sigaretter. Men kort tid etter kom han tilbake.

— Da han for andre gang kom bort til disken, ble jeg rett og slett irritert. Jeg spurte hva som feiler ham, sier hun

Denne gangen var det også kunder i butikken. Ifølge Ørum beklaget mannen oppførselen sin, og mumlet noe om Rema 1000. Deretter forsvant han igjen, og Ørum kontaktet politiet.

— Klokken 11.44 ble vi kontaktet av en ansatt ved Yx i Molandsveien. Den ansatte fortalte at de hadde hatt besøk av en blotter, men vi vet så langt ikke hvem det er, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

Politiet har vært på bensinstasjonen, og de har sikret seg bilder fra overvåkningskameraene i bensinstasjonen og matbutikken.