MANDAL: — Ungdomsgjeng laget leven

00.04: En ungdomsgjeng skal ha laget leven på parkeringsplassen ved Mandal menighetshus. Når patruljen kommer til stedet er alt rolig.

**HÆGEBOSTAD: Innbrudd i hus

00.02:** Uvedkommende skal ha vært inne i et hus på Snartemo. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.14:** Politiet fikk melding om høy musikk og støy fra en adresse på Fidjeåsen. En patrulje ble sendt til stedet, og natteroen ble gjenopprettet.

**FARSUND: Amper stemning

00.17:** Politiet fikk melding om tilløp til slåsskamp i Farsund sentrum. Da politipatruljen kommer til stedet er alt rolig.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

00.29:** En person ble pågrepet av politiet ved Oddemarka bil i Østre ringvei. 41-åringen er mistenkt for sykkeltyveri, og var i besittelse av mindre mengder narkotika.

**FROLAND: Sprengt postkasse

00.33:** Politiet fikk melding om høye smell fra en beboer på Blakstadheia. Ved nærmere undersøkelse finner patruljen en postkasse som er sprengt i stykker. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

**KRISTIANSAND: Beruset gjest

00.55:** Betjeningen ved Havanna ber om bistand fra politiet på grunn av problemer med en beruset gjest. Personen var gått fra stedet da politiet ankom.

**SØGNE: Laget bråk i Høllen

01.05:** En 40 år gammel mann blir hentet av politiet etter å ha laget bråk ved et utested i Høllen. Mannen ble tatt inn til tørk ved politistasjonen, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Laget bråk på Havnepuben

01.37:** En mann og en dame havner lager bråk ved Havnepuben i Arendal sentrum. Da politiet kommer til stedet har begge forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.36:** Forbipasserende tok kontakt med politiet og ga beskjed om at en overstadig beruset person ligger rett ut ved røykeavdelingen på Havanna. En kvinne tok hånd om den berusede mannen, og sørget for å få ham hjem.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

01.58:** En kvinne meldte at bilen hennes er stjålet fra Korvik Marina. Ifølge kvinnen skjedde det trolig rundt klokken halv ett, siden hun hørte noen startet opp en bil og spant av gårde. Bilen er en rød Mazda 626 med registreringsnummer PN 92102. **KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

02.00:** En 18 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet av politiet i nærheten av Hannevika. Det viste seg at mannen var ute og prøvekjørte sin nyinnkjøpte bil, uten å inneha gyldig førerkort. Mannen ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Rosa Panter

02.19:** To menn, begge 22 år, ble pågrepet av politiet og kjørt i drukkenskapsarresten, etter at de nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Mennene skal ha laget bråk ved Rosa Panter, og nektet å forlate stedet da politiet ankom. Begge vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**LYNGDAL: Fant fyrverkeri i veibanen

02.00:** Politiet fikk melding om høye smell i Hamranveien i Lyngdal. Da patruljen kom til stedet fant de ingen som kunne knyttes til smellene, men det ble funnet rester av fyrverkeri i veibanen.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Nedre torv

02.51:** To personer bli innbrakt av politiet etter slåssing ved potetvogna på Nedre torv. Begge ble satt i fyllearresten over natten, og vil bli anmeldt for slåssing på offentlig sted i beruset tilstand. De to kamphanene er begge fra Kristiansand, og er 36 og 28 år gamle. Flere personer var til stede da slossingen pågikk, og etter det fvn.no kjenner til forsøkte en person å gå i mellom for å stagge slosskjempene. Det endte med at han fikk en solid kilevink av den ene, og forlot stedet med hovent ansikt. Politiet bekrefter at flere var til stede, og utelukker ikke at det kan komme inn anmeldelser i etterkant.

**MANDAL: Slagsmål i Johnstons gate

03.23:** En politpatruljen i Mandal kom over to personer som var involvert i et slagsmål. Den ene av de to satte seg kraftig til motverge da politiet ankom, og ble derfor innbrakt og kjørt til arresten i Kristiansand. 20-åringen fra Mandal vil bli anmeldt for forholdet.

**VANSE: Innbrudd i leilighet

03:30:** I tiden mellom midnatt og klokken tre ble det stjålet to høyttalere og en Playstation fra en leilighet i Mellomveien. Ifølge politiet er det trolig brutt opp en inngangsdør.

**ARENDAL: Stoppet bil med spikermatte

05.13:** En patrulje tilhørende Holt-regionen forsøkte å stoppe en bil i området mellom Arendal og Tvedestrand. Bilføreren nektet å stoppe, og etter en stund ble det satt ut en spikermatte ved avkjørselen til Tromøy. Det ble bom stopp, og den 20 år gamle bilføreren ble pågrepet av politiet. Han mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand, og ble innbrakt for å avlevere en utvidet blodprøve. Mannen skal ha vært alene i bilen.

**HOVDEN: Fant bortkommen valp

09.10:** En hytteier på Hovden fant en bortkommen labradorvalp som de tok inn for natten. Politiet har ikke fått melding om noen savnet hund, og hytteeieren vil ta seg en runde i hyttefeltet lørdag for å se om noen av naboene savner den.