**LILLESAND: Bilbrann

13.09** fikk politiet melding om brann i et motorkjøretøy like ved Kiwi Tingsaker. Ifølge brannvesenet skal det ikke ha vært fare for at brannen skulle spre seg, og brannen ble slukket uten noen stor dramatikk. Brannårsaken er foreløpig ikke avklart.

**ARENDAL: 122 km/t i 80-sone

13.34** stoppet UP en 28 år gammel mann som kjørte i 122 kilometer i timen i en 80-sone på E 18 øst for Arendal. Sjåføren mistet lappen på stedet og vil bli anmeldt.

**LYNGDAL: Tyveri av båtmotorer

14.44** fikk politiet melding om at det var blitt stjålet tre båtmotorer fra Gitlevåg båthavn. Det var eieren av en av påhengsmotorene som oppdaget tyveri da han så at hans 50 hestekrefter Yamaha-påhengsmotor manglet. Ifølge ham skal det også ha blitt stjålet to påhengsmotorer til, og politiet venter nå på at eieren av disse også skal anmelde saken. Tyveriet har mest sannsynlig funnet sted i løpet av sist uke.

KRISTIANSAND: Kvinne slått ned i Tresse

**ARENDAL: Ugyldig førerkort

14.46** stoppet politiet i Arendal en 20 år gammel mann som var ute og kjørte på moped uten gyldig førerkort. Saken vil bli anmeldt.

**LYNGDAL: Tyveri fra campingvogner

14.54** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i to campingvogner i Lyngdal. Tyvene hadde fått med seg et kjøleskap fra begge campingvognene.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

15.00** melder en person om at noen har kjørt inn i bilen hans som stod parkert på Shell-stasjonen i Elvegata.

**VENNESLA: Innbrudd i bil

15.16** melder en mann om at noen har gjort innbrudd i bilen hans mens han var på jobb. Han vil anmelde saken.

**RISØR: Brannskade på båter

15.15** fikk politiet melding fra en båteier om at han hadde oppdaget brannskader på båten sin da han i ettermiddag dro ned til Risør båthavn for å se til den. Han mente også at nabobåten var blitt påført brannskader. Det blir opprettet en sak på hendelsen og en politipatrulje har vært på stedet.

ÅMLI: 15-åring mistenkt for å ha tent fyr på leilighet

MANDAL: Stakk fra politiet i stjålet bil

**LILLESAND: Tyveri fra hytte

16.16** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en hytte i Lillesand. Eieren av hytta har gjort en avtale med politiet om sjekk av stedet senere.

**VENNESLA: Knust bilvindu

16.49** fikk politiet melding om at det var blitt knust et vindu på en bil som stod parkert på parkeringsplassen ved kraftstasjonen i Vennesla. Forholdet blir anmeldt.

**LYNGDAL: Innbrudd i bil

17.20** fikk politiet melding om at noen hadde gjort innbrudd i en bil som stod parkert ved Gumpens Auto i Lyngdal. Tyvene hadde knust vinduet på bilen og stjålet en cd-spiller. Saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset

18.49** fikk politiet melding om en høyrøstet og beruset person på rutebilstasjonen i Kristiansand. Vedkommende ble tatt med inn til arresten.

**VÅGSBYGD: Frastjålet veske

18.48** fikk politiet melding om at en dame var blitt frastjålet veska i Vågsbygd. Dama skal ha kommet hjem til huset sitt og lagt fra seg veska i gangen, men noen skal ha tatt seg inn i gangen og stjålet den.

LYNGDAL: Tyveri av påhengsmotorer

Politiet har fått flere meldinger om tyveri av påhengsmotorer i Lyngdal. I kveld har de fått inn melding om tyveri av totalt tre påhengsmotorer. Alle tre skal være av merket Yamaha. To av motorene skal ha hatt 15 hestekrefter, mens den tredje skal ha vært på 60 hestekrefter.

VENNESLA: Biltyveri

19.55 melder en person at noen har stjålet hans bil som stod parkert på Hunfoss. Bilen, som er av merket Daihatsu, har registreringsnummer PX 37193. GRIMSTAD: Hjemmelaget rakett

En rød melder ble i kveld utløst på Vik barneskole i Grimstad. Da brannvesenet kom til stedet kunne de konstaterer at noen hadde fyrt av en hjemmelaget rakett i luftinntaket til den gamle gymsalen. Det ble brannmerker på veggen. Politiet har opprettet en sak på hendelsene og jobber videre med opplysninger som de har fått av folk på stedet.

**KRISTIANSAND: Trimmet moped

20.22** ble en moped stoppet på E 18 ved Vige. Mopeden, som var trimmet, ble avskiltet og føreren ble ilagt et forenklet forelegg.

**SØGNE: Mistet stein

21.12** fikk politiet melding om at en lastebil mistet en stor stein i Leireveien i Søgne. Steinen skal ha vært på cirka 50 kilo, og politiet har varslet Veitrafikksentralen som skal få den fjernet.

**KRISTIANSAND: Hærverk på bil

22.00** fikk politiet melding om at en person skal ha utført hærverk på en bil i Kristian Fjerdes Gate. Det skal ha vært en krangel på en fest ved stedet og i forbindelse med dette skal en person ha stukket hulli dekkene på bilen til en av festdeltakerne. Ingen er pågrepet, men en 20-åring er mistenkt for forholdet. Det er foreløpig uklart om saken vil bli anmeldt.

**VENNESLA: Skadeverk

22.05** fikk politiet melding om innbrudd i en leilighet i Venneslaveien. En angitt gjerningsperson skal visstnok ha kastet en stein inn i gjennom vinduet på leiligheten. Etter hvert viser det seg at ingen har vært inne i leiligheten og det er derfor kun snakk om skadeverk. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd i bil

22.16** fikk politiet melding om innbrudd i en bil i Mandal. Innbruddstyven satt fremdeles i bilen da politiet ble kontaktet og en patrulje ble sendt til stedet. Da patruljen kom til stedet satt det en kvinne i bilen. Hun hadde forsøkt å koble bilen og ble derfor pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand. Kvinnen skal være 29 år gammel.

**KRISTIANSAND: Bruk av narkotika

22.28** stoppet en politipatrulje en bil i Vestre Strandgate med mistanke om narkotika. En kvinnelig passasjer i bilen erkjente å ha brukt narkotika og ble ilagt et forelepp på 4000 kroner.