**ARENDAL: Skadeverk på bil

23.50** En 48 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten for å ha utført skadeverk på en bil ved Strømsbua i Arendal.

**SØGNE: Slåsskamp på utested

00.43** To personer ryker sammen i slåsskamp på Dear Pub i Søgne. Da patruljen ankom stedet pågrep de en 49 år gammel mann for å ha påført en annen mann skader i armen og for å ha påført skader på selve inventaret på puben.

**ARENDAL: Langet ut med foten

01.04** Politiet fikk melding om en mann sparket til en navngitt person og i tillegg bar kniv på Teaterplassen. Da patruljen fant vedkommende undersøkte de mannen nærmere, men fant ikke noe kniv slik som meldingen hadde sagt. Det er foreløpig ikke kommet inn noen anmeldelse på forholdet.

**ARENDAL: Slåsskamp på Langbrygga i Arendal

01.11** To menn på 22 år fra Arendal ble bortvist fra Langbrygga etter å ha stelt i stand bråk og havnet i slåsskamp med hverandre. De to mennene ble begge anmeldt for å ha lagd bråk av politiet.

GRIMSTAD: Hissigpropp på bar

01.45 Politiet fikk melding om en særdeles hissig bargjest som skal ha slått betjeningen på Loftet Pub flere ganger. Den 20 år gamle kvinnen stelte i tillegg stand en slåsskamp på utsiden av puben. En patrulje ble sendt til stedet og den 20 år gamle kvinnen fra Froland og en 20 år gammel mann fra Rykene ble satt i arresten.

**GRIMSTAD: Kjørte i påvirket tilstand

02.44** En 25 år gammel bilist fra Grimstad ble stoppet av politiet. Den mannlige føreren erkjente å ha brukt rusmidler før han satte seg i bilen og ble dermed tatt med til legevakta for nærmere sjekk av politiet.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.45** En patrulje kom i kontakt med en overstadig beruset mann som ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Den 43 år gamle mannen fra Arendalsområdet ble innbrakt i drukkenskapsarresten.

SØGNE: Tatt med tyvegods