KRISTIANSAND: Ettbarnsmoren må betale dyrt for å ha oppført seg utagerende etter en fuktig bytur 22. mai 2006. Sammen med kjæresten oppholdt hun seg på utestedet Havana, hvor hun hadde drukket både en god del øl og noen drinker. Kvinnen ble kraftig provosert av en medgjest som smalt et ølglass så hardt i bordet hun og kjæresten satt ved at det knuste. Det endte med et basketak der både den dømte kvinnen, hennes kjæreste og "glassknuseren" var involvert.

Bitt i håndledd, arm og lår

Flere dørvakter kom til for å roe situasjonen, og kvinnen fortsatte slåssingen med dem. På et tidspunkt bet hun også den ene dørvakten både i armen, i håndleddet og i låret. Til slutt ble hun tatt med inn i garderoben, hvor hun fikk påsatt håndjern.

Vaktlederen på Havana har forklart at 20-åringen hylte "nesten sammenhengende" helt til politiet kom til. Politiet beskriver kvinnens oppførsel som "krakilsk" da de geleidet henne ut fra utestedet.

Hevder hun fikk juling

Kvinnen hevder selv at hun fikk "juling" av vaktene og nekter straffeskyld.

Retten finner likevel ikke at dette er noen formildende omstendighet, og ifølge dommen ser de på det som skjerpende at dørvakter besitter et yrke som er svært utsatt og har særlig stort behov for vern.

5000 i bot for å ha slått dørvakt

Det gikk nok en gang hardt utover en av dørvaktene på utestedet Havana 6. august i fjor, da han ble slått flere ganger av en 22 år gammel mann.

22-åringen er nå idømt et forelegg på 5000 kroner for voldsepisoden.