KRISTIANSAND: Det går mot tidenes beste måned for fvn.no, hva antall lesere angår.

Siden nyttår har over 100.000 unike brukere avlagt fvn.no en visitt hver uke, og sakene er flittig lest. Jentegjengen som ble kastet ut fra Herlig Land er både mest lest og behørig debattert. Her er de ti mest leste sakene siden nyttår:

1. Lo for mye — ble kastet ut Munter latter og høy stemning en lørdags ettermiddag ble for mye for servitørene. Hele dameselskapet ble resolutt bedt om å forlate restaurant Herlig land.

2. Selger sex i Kristiansand

Nettet florerer av tilbud om sex på Sørlandet og i Kristiansand. Kunder betaler gjerne 5000,- for en hel natt, og jentene ser ikke på seg selv som prostituerte.

3. Vant 1,4 millioner i Lotto Erik Hille Dybfest (17) vant 1,4 millioner kroner på Joker og fikk en drømmestart på lørdagskvelden.

4. 17-åring skryter av voldsdommene på nettsted 17-åringen som er idømt husarrest for en rekke voldshandlinger, ler av at han har fått husarrest og ikke fengsel. På nettstedet Blink skryter han og kompisene av voldsdommene.

5. 44-åring sendte 11400 meldinger En 44 år gammel kvinne fra Kristiansand har sendt 11400 sms på litt over to måneder. Noen bedre?

6. - Voldtatt hver halvtime og slått med vedkubber En 51 år gammel mann fra Farsund står i Kristiansand tingrett tiltalt for fire tilfeller av voldtekt. En av kvinnene forklarte seg i retten i dag, og aktor ber nå flere kvinner melde seg.

7. Ber øyfolket ta imot fangene Ordfører Jan Oddvar Skisland (KrF) ber folk på Flekkerøy vise nestekjærlighet, og ønsker fanger varmt velkommen til soning på øya.

8. Slapp husarrest - skallet ned mann 17-åringen fra Vennesla fikk opphevet husarresten i Agder lagmannsrett fredag. Nå er han siktet for å ha skallet ned en mann i Auglandsbukta i Kristiansand nyttårsaften.

9. Nå må du ha refleksvest i bilen Før 1. mars bør du ha gått til innkjøp av en refleksvest om du har bil. Av sikkerhetsmessige årsaker innfører Statens Vegvesen påbud om å ha refleksvest tilgjengelig i alle kjøretøy.

10. Filmet på dametoalettet

En 44 år gammel mann skal ha filmet og fotografert kvinnelige studenter på et toalett på Høgskolen i Agder.