Hva mener du om tabloidomleggingen til Fædrelandsvennen? Skriv din mening nederst i artikkelen!

KRISTIANSAND: – Jeg oppfordrer folk til å komme i kveld, vi er interessert i publikums og lesernes meninger om Fædrelandsvennen, sier sjefredaktør Finn Holmer-Hoven.

Agder Journalistlag inviterer i kveld til debattmøte om tabloidomleggingen til Fædrelandsvennen. Møtet starter klokken 19. på Hotell Ernst, og er ikke bare for journalister, men også åpent for publikum.

– Hvordan har reaksjonene vært på tabloidomleggingen?

– Skal vi tro leserundersøkelsene våre, har vi truffet nær blink. Men jeg har også fått mange kritiske synspunkter fra lesere og abonnenter. Vi er selv også i ferd med å gjøre oss opp en mening om en tilpasning vi vil gjøre, uten at jeg går nærmere inn på det nå, sier Holmer-Hoven.

– Hva har folk reagert på?

– Det har vært litt for dårlig nyhetstrøkk etter omleggingen, og noen har oppfattet avisen som litt vanskelig å orientere seg i. Det er også færre annonser i avisen enn tidligere, men inntrykket folk sitter igjen med, er at det faktisk er flere, forteller Holmer-Hoven, som venter å bli møtt med kritiske synspunkter i kveld.

Har du meninger om Fædrelandsvennen som du ønsker å dele med Finn Holmer-Hoven eller andre, er det bare å ta turen til Ernst klokken 19 i kveld.

Skriv din mening om tabloidomleggingen nederst i artikkelen!