ARENDAL: Tre personer er pågrepet i en leilighet i Arendal sentrum, etter at en person ble truet med kniv like før klokken 15 mandag ettermiddag.

— Politiet gikk inn i en leilighet, hvor tre personer ble pågrepet og innbrakt til arresten. En kniv ble beslaglagt på stedet, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Ble liggende på bakken

Politiet ble oppringt fra et vitne som så en person løp ut fra en bygning i Munkegaten med to personer etter seg. Vitnet oppfattet det hele som et slagsmål.

Flere patruljer utstyrt med skjold ble sendt til krysset mellom Munkegaten og Østregate da meldingen kom inn.

— Vi fikk opplysninger om at to personer forfulgte en annen. Den ene av forfølgerne hadde kniv, og skal ha truet eller stukket mot den tredje personen. Vedkommende som ble forfulgt, ble liggende på bakken etter å ha falt eller snublet, sier operasjonslederen.

Inn i leilighet

Ingen personer ble skadet i episoden. Etter knivtruslene forsvant de aktuelle personene inn i leiligheten hvor pågripelsene skjedde.

Det er foreløpig uklart om personen som ble forfulgt er blant de pågrepne. Samtlige skal være av utenlandsk opprinnelse.

POLITIAKSJON: Pågripelsene skjedde i Østregate i Arendal sentrum. (Foto: Ernest Boswarva) Foto: Ernest Boswarva