**SØGNE: Laserkontroll

23.10:** En UP-patrulje hadde i tidsperioden 17.30-22.30 en laserkontroll i 70-sonen ved Lohnelier i Søgne. Det ble skrevet ut 30 forenklede forelegg, men det ble ikke gjort noen førerkortbeslag.

**KRISTIANSAND: Brøt kjøre -og hviltidsbestemmelser

23.30:** Statens vegvesen stoppet en lastebilsjåfør på Krossen. Sjåføren kjørte asfalt, og hadde overskredet kjøre -og hviletidsbestemmelsene ganske betydelig. Det førte til at den 49 år gamle venndølens førerkort ble beslaglagt inntil videre.

**ARENDAL: Sprengte skilt

00.47:** Noen beboere på Stoa ringer politiet og forteller at de har hørt et voldsomt smell, og mente de så noe røyk i området. En patrulje rykker ut og finner en veltet stolpe. Patruljen trodde først at dette dreide som en nedkjørt stolpe, og at det var trafikale årasker til at skiltet var ødelagt. Men ved en nærmere sjekk så ser det ut til at skiltet er sprengt i stykker. I tillegg til skiltet er også noen kantstein blåst bort. Dermed tyder alt på at det er noen personer som har hatt en litt tvilsom lek. Politiet har foreløpig ikke klart å fastslå hva slags sprengstoff det er snakk om. Teknisk etat har fått ansvaret med å rydde opp på stedet.

KRISTIANSAND: Dramatisk rømning fra barnevernsinstitusjon

TVEDESTRAND: Stjal safe

09.50 fikk politiet melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd hos Pizzabakeren i Tvedestrand. Det skal blant annet mangle en safe på stedet. Det er gjort avtale om nærmere undersøkelse av stedet.

TVEDESTRAND: Utbrent bil

11.21 fikk politiet melding om bilbrann på riksvei 410 i Tvedestrand. Det var brannvesenet som meldte politiet om bilbrannen. Bilen var fullstendig utbrent, men ingen personer kom til skade. Det blir laget en rapport på forholdet.

KRISTIANSAND: Hærverk

12.14 fikk politiet melding om noen har knust vinduer og ødelagt diverse ting i anleggsområdet ved Grim skole.