Kort tid etter at Terje Grudal ble ranet, ble en bil observert i høy hastighet i boligområdet. Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, var det flere detektivlekende barn som så bilen. Et av barna tok fram mobiltelefonen og foreviget bilen på et MMS-bilde, som nå er overlevert politiet.

— På bildet kan vi ikke se registreringsnummeret, men vi ser biltypen. Vi har prøvd å komme i kontakt med bileieren, men det har vi ikke klart, sier vaktleder ved Kristiansand politistasjon, Roald Øidne.

Politiet er usikre på om bilen kan settes i sammenheng med ranet, men anser den foreløpig som et spor.

— Vi kan ikke si med sikkerhet at bilen er brukt under ranet, men det er en opplysning vi sjekker uten å binde oss for mye opp i den, sier Øidne.

Da Grudal var inne til avhør hos politiet lørdag kveld, ble han vist flere fotografier av personer politiet trodde kunne stå bak ranet. Han kunne imidlertid ikke gjenkjenne noen av dem, ifølge Øidne.

Foreløpig har politiet bare MMS-bildet og Grudals beskrivelse av gjerningsmannen å etterforske ut fra.

— Raneren skal ha vært svært høy, snakket kristiansandsdialekt, og var ikledt en grå hettegenser og dongeribukse. Vi jobber nå videre med denne beskrivelsen, sier politiførstebetjent Øidne til Fædrelandsvennen.