KRISTIANSAND: Dumperen er stjålet fra Anleggsvirksomhet AS og tyveriet av det svært så tunge kjøretøyet ble meldt inn til politiet klokka 07.43 i dag tidlig.

– Dumperen veier 16,4 tonn, så det skal godt la seg gjøre å skjule noe av den størrelsen, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland, i Agder politidistrikt til fvn.no.

Dumperen, en Volvo A20c 6x6, er gul i fargen, har 6-hjulsdrift og 235 hestekrefter. Registreringsnummeret på dumperen er BE4130. Markedssjef, Fritz Ivar Lundbakk i Anleggsvirksomhet AS opplyser om at tyven må ha tatt seg inn i et inngjerdet anleggsområde.

– Vi holder fortsatt på å lete etter dumperen, det er helt utrolig at noen har stukket av med den, sier Lundbakk, og legger til at dumperen har en verdi på omkring halvannen million.

Etter at fvn.no etterlyste dumperen i formiddag, fikk både fvn.no og Anleggsvirksomhet inn flere tips om hvor dumperen var.

Blant tipsene som fvn.no har fått, går på at en dumper uten last kjørte av E 18 i bunnen av Narviksbakken cirka 21.15 søndag kveld. En annen observasjon gikk på at dumperen stod i Vigeveien, hvor den også er blitt funnet av Anleggsvirksomhet.