LYNGDAL: Kontroll ved skole

14.00–14.35: Up har hatt kontroll ved en skole. Ingen av de 40 som ble kontrollert fikk noen reaksjoner.

LILLESAND: Råkjører tatt på E 18

14.00: UP avholdt en fem timer lang laserkontroll på E 18 ved Gaupemyr. 12 førere fikk bøter, mens en person ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 164 km/t i 100-sonen.

VENNESLA: Innbrudd på skole

09.00: Natt til torsdag ble det begått innbrudd i et av klasserommene til Kristen videregående skole på Vikeland i Vennesla. Politiet har vært på stedet, og har blant annet sett gjennom overvåkingskamera. Rektor Harald Rønning sier til Fædrelandsvennen at han frykter at innbruddstyven(e) kan ha tilknytning til brannen ved Løa på Vigeland Hovedgård samme natt. Fra skolen ble det blant annet stjålet to kostbare høyttalere, en projektor, en stige og av alle ting et trillebårhjul.

ARENDAL: Hester tok seg til rette

08.05: To hester tok seg til rette ved Austre Moland i Arendal. De hadde stukket av og beitet på et annet jorde. Politiet meddeler på twitter at de håper eieren snart henter dem...

VENNESLA: Brann i Løa ved Vigeland Hovedgård

01.41: Den første meldingen om brann i Løa ved Vigeland Hovedgård kommer. Her kan du lese alt om brannen.

FARSUND: Jeep på grunn

01.42: En mann i 30-årene er mistenkt for kjøring alkoholpåvirket tilstand etter at en skjærgårdsjeep ble kjørt på land ved Spind i Farsund. Ingen personskade.