AGDER: Her er et innblikk i hva politiet har jobbet med torsdag.

Grimstad: Nesten-påkjørsel

07.38 meldes det om et rådyr som løper ved og på E18. Les mer i egen sak.

Noe senere meldes det om påkjørsel av en grevling i Tvedestrand.

**Birkenes: Tyveriforsøk

11.00** kommer det beskjed fra beboer i Birkenes om at noen forsøkte å stjele en ATV fra vedkommendes eiendom på Engesland onsdag.

**Kristiansand: Tyveri

12.00** meldes det om tyveri av en ATV fra Kroodden. Kjøretøyet, som er grønt, og som har registreringsnummer PY8042, ble stjålet natt til torsdag.

**Songdalen: Tilhenger til rette

13.19** kommer en patrulje på Finsland over det som viser seg å være en stjålet tilhenger.

**Kristiansand: Butikktyveri

14.08** meldes det om at en gjenganger nok en gang har vært innom en butikk og stjålet øl. Mannen, en 50-åring som er en kjenning av politiet, stjeler øl fra dagligvarebutikken ICA i Vardåsveien.

**Lindesnes: Innbrudd

14.38** meldes det om innbrudd i en hytte i Sør-Audnedal. Det er knust et vindu i ferieboligen. Det er foreløpig ikke kartlagt hva som er stjålet i innbruddet, som har skjedd i tiden etter avsluttet påskeferie.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

16.05:** En mann (21) ble stoppet da han var ute å kjøre i Andøyveien i Kristiansand. Han hadde ikke gyldig førerkort og anmeldes dermed for forholdet.

**ARENDAL: Tyveri

17.02:** En bil i et parkeringshus øst i parkeringshuset i Arendal ble i løpet av dagen utsatt for innbrudd. En GPS-mottaker ble stjålet.

**ÅMLID: "Bamse" er savnet

17.09:** En sort og hvit Border Collier er forsvunnet i Åmlid sentrum.

**BIRKENES: Påvirket fører

18.55:** En bilfører på rv. 41 ble stoppet på Bakkemoen i Birkenes av en UP-patrulje. Bilføreren var påvirket av noe annet enn alkohol, og den mannlige bilføreren (47) er var ved 19.40-tiden på tur for å avlegge utvidet prøve.

**KRISTIANSAND: Påvirket fører

19.32:** En bilfører var flere ganger nær ved å kollidere med biler og trailere i motgående kjørefelt. En UP-patrulje stoppet bilen ved bomstasjonen på Vesterveien. Da hadde bilføreren vinglet hele veien fra Søgne. Det er uklart hva mannen har hatt i seg.