**ARENDAL: Høy musikk

00.08:** Politiet fikk melding om høy musikk fra en adresse nord i Arendal sentrum som forstyrret natteroen. En patrulje dro til stedet og gjenopprettet natteroen.

**MANDAL: Kjøring i påvirket tilstand

01.24:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en 22 år gammel bilfører i Skjebstadveien. Gutten mistenkes for å ha kjørt bil i påvirket og nødvendig blodprøve ble sikret. 22-åringen ble også anmeldt for å ha kjørt bil uten å inneha førerkort.

**SØGNE OG SOGNDALEN: Høy musikk

02.02:** Politiet fikk melding fra en adresse som forstyrret natteroen. En patrulje dro til stedet og gjenopprettet natteroen.

**ARENDAL: Biljakt

02.33:** En bil stanset ikke og stakk av fra politiet da en patrulje gjorde tegn til at bilen skulle stanse for kontroll på Saltrød. Politipatruljen mistet bilen etter en kort forfølgelse og gikk over til etterfølgelse. Etter en stund fanget patruljen opp bilen igjen på E18 ved Dalen retning Grimstad. Etter en kort forfølgelse mistet patruljen bilen, og begynte en ny etterfølgelse. Det er uvisst hvor bilen har kjørt etter dette, og foreløpig er ingen pågrepet.

**ARENDAL: Kjøring i påvirket tilstand

03.07:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en bilfører i sentrum av Arendal. Bilfører, en 33 år gammel mann, ble mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, og nødvendig blodprøve ble sikret. 33-åringen ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Varoddbrua

08.07:** Les egen sak.

**VENNESLA: Mopedist tatt på fersken

09.08:** UP-patrulje i Vennesla stanser en 16 år gammel mopedist, som noen dager i forveien hadde stukket av fra en politikontroll. Han må nå belage seg på buss en stund fremover.

**FLEKKEFJORD: Gjenkjente skotyver

13.11:** Melding fra forretningen Isaksen Sko om tyveri fra butikken. Et par er gjenkjent og anmeldt av forretningen.

**TVEDESTRAND: Båt på rømmen

14.15:** Ved Sandøya i Tvedestrand er det tatt opp en drivende båt. Det er en Askeladden Hunter med en 50 hk Mercurey. Båten er hvit med blå stripe. Den er fortøyd ved brygge på Sandøya. Foreløpig ukjent eier.

**HÆGEBOSTAD: Trafikkulykke i Kvåle

16.23:** Se egen sak.

**FLEKKEFJORD: 16-åring på biltur

16.59:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: 21-åring mistet lappen på Mosby

19.44:** UP har hatt trafikkontroll i 50-sona på riksvei 9 i Mosby.52 sjåfører fikk forenklede forelegg. En 21 år gammel mann som kjørte i 77 km/t mistet frerkortet.

**MANDAL: Kjørte til skogs og stakk fra politiet

20.29:** En bil stikker fra en UP-kontroll. Etter litt kjører deninn en blindvei på Skjøllingstad hvor bilen blir forlatt. Fører løp til skogs. I bilen ble det blant annet funnet mindre mengdernarkotika. Bilen blir tauet inn.

**BYKLE: Politiet måtte hjelpe uønsket 69-åring

21.41:** Se egen sak

**LYNGDAL: Kollisjon mellom moped og bil

22.43:** Se egen sak