**KRISTIANSAND: Rabiat i Markens

00.29:** I Markensgate kommer det melding om en rabiat person, som har helt øl på noen jenter og veltet søppelbøtter. Mannen innbringes til arresten.

**SØGNE: Roet ned ungdomsfest

00.54:** En ungdomsfest i Vedderheia er i ferd med å ta av. «Foreldre kan jo hente barna før vi kommer» skriver politiet på twitter.

**MANDAL: 27 bilførere tatt av UP

01.00:** Utrykningspolitiet avslutter fartskontrollen på E 39 ved Mones i Mandal. I de fire timene etter klokka 21 blir det utstedt 23 forenklede forelegg, mens fire blir anmeldt med førerkortbeslag. De fleste skal være passasjerer fra Superspeed, som var forsinket. ( Se egen sak )

**TVEDESTRAND: Kvinne sparket politimann

01.39.** Fra sentrum kommer melding om slåssing, da en dame (21) skal ha blitt slått av en mann (19). I forbindelse med at politiet er på stedet, blander en ny kvinne (21) seg inn, og sparker til en betjent. Dermed blir hun pågrepet for vold mot offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Tok hånd om brysom gjest

01.42:** Vanskelig gjest på utested, politiet drar til stedet og ordner opp.

**KRISTIANSAND: Kvinner barket sammen på utested

02.01:** To kvinner flyr i tottene på hverandre på et av byens utesteder. Slåsskamp medført ifølge politiet en mølje med mange personer involvert. Begge blir bortvist. Foranledningen er ukjent.

**KRISTIANSAND: Kvinne bortvist fra byen

02.15:** En 24 år gammel kvinne bortvist fra sentrum resten av natten etter ordensforstyrrelser.

**KRISTIANSAND: Måtte dempe fest på Strai

02.20:** Politiet avslutter en privat fest på Strai hvor det var flere mindreårige tilstede. En kvinne (19) blir pålagt å

dempe festen.

**EVJE OG HORNNES: Brødre på stjålne sykler

02.33:** I Evje sentrum blir to brødre på 18 og 21 år pågrepet på hver sin stjålne sykkel. — De er nok kjenninger av politet, det er jo ikke ulovlig å sykle, påpeker operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt overfor Fædrelandsvennen. Han vet ikke hvor eller hvem syklene er tatt fra.

**ARENDAL: Vold i Friergangen

02.37:** Politiet får melding om legemsfornærmelse i Friergangen. Den fornærmede er en 22-åring, og politiet vet navnet på den mistenkte. Forholdet anmeldes søndag.

**LILLESAND: Slått ned av eldre fyr

03.09:** På Gaupemyr blir en 28-åring slått ned av en 48-åring. Politi og ambulanse rykker ut og konstaterer at fornærmede er påført hoven leppe og løs tann. 48-åringen pågripes og settes i arrest.

**GRIMSTAD: Angrepet av tre personer

04.54:** Ved den nye skolen på Fevik blir en 27-åring slått og sparket av tre ukjente personer. Etterpå savner han lommeboka si. Grimstad-politiet etterforsker saken videre søndag. ( se egen sak )

**VENNESLA: Stoppet med stjålne skilter

07.56:** I Venneslavegen stanser en patrulje et kjøretøy med stjålne kjennemerker. 20-årig mann pågripes, og anmeldes også for kjøring uten førerkort.

**SØGNE: Bil stjålet i natt

10.25:** Fra Stellinga meldes det om er stjålet kjøretøy i natt, en sølvfarget Ford Connect med registreringsnummer LJ 30284. **SØGNE: Moped stjålet i natt

10.56:** Fra Tangvall sentrum meldes en moped stjålet i natt, type Peugeot Kisbee med registreringnummer PV 5296. **SONGDALEN: Fant hund

16.04:** En hund på Brennåsen er tatt vare på. Den skal være mellomstor og korthåret.

**SØGNE: Golf stjålet og funnet

16.24:** En grønn golf blir meldt sjålet. Den ble stjålet i løpet av natten. Klokken 18.35 blir bilen funnet ved Tangvall.

**ARENDAL: Bil rullet rundt

16.52: Les egen sak.**

**KRISTIANSAND: Ford funnet

18.11:** En stjålet Ford Transit Conncect er funnet i Voie. Bilen ble meldt stjålet fra Søgne klokken 10.25.