Det vil seg ikke for Tyskland for tiden. Tirsdag så laget ut til å skulle kontrollere hjem tre poeng. Men i aller siste sekund, vel fire minutter på overtid, ga Sunderland-forsvarer O'Shea alt. Han kom seg over Mats Hummels og keeper Manuel Neuer i feltet og stanget inn utligningen for gjestene.

Dermed måtte Tyskland innse at det endte uten seier for annen kamp for rad, etter at laget tapte 0-2 mot Polen lørdag. De regjerende verdensmesterne var heller ikke imponerende da Skottland ble slått 2-1 i første kamp.

Tirsdag sto det 0-0 helt fram til 71 minutter var spilt. Real Madrid-spiller Toni Kroos, som var toneangivende da laget ble verdensmester i sommer, fikk tid og rom til å sikte seg inn fra 25 meter. Muligheten utnyttet han på mest mulig vis da han sendte ballen lavt i nettet.

Flere av Tysklands nøkkelspillere fra VM-triumfen manglet. Philipp Lahm, Per Mertesacker og Miroslav Klose har gitt seg på landslaget. I tillegg er en rekke spillere skadd. Det ga muligheten til Antonio Rüdiger (Stuttgart) og Karim Bellarabi (Leverkusen) fra start, to spillere som hadde én og tre landskamper fra før.

I en annen kamp i gruppe D endte det i poengdeling mellom Polen og Skottland. Krzysztof Maczynski sendte Polen i ledelsen tidlig. Mål av Shaun Maloney og Steven Naismith snudde oppgjøret, før Arkadiusz Milik reddet uavgjort etter 76 minutter. (©NTB)