**LILLESAND: Fulgte våte fotspor

00.19:** Politiet ble sendt til Heldal båthavn ved Kaldelvfjorden etter at de fikk melding om at noen lyste inn i båtene med lommelykt. Da politiet kom til stedet, hoppet en ung mann på sjøen. Politiet fulgte våte fotspor langs riksvei 420, men uten resultat. To båter hadde blitt brutt opp.

KRISTIANSAND: Promillekjøring på motorsykkel

00.43: Da politiet prøvde å stanse en motorsykkel langs Vågsbygdveien, nektet føreren å stanse. Politiet tok opp jakten, og motorsykkelen skled av veien etter kort tid. Føreren er mistenkt for å ha kjørt med promille.

KRISTIANSAND: Stjålet bil

01.03: En blå Volkswagen Polo blir meldt stjålet fra Grovikstien.

MANDAL: Beruset sjåfør ødela gjerde

01.23: Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt inn i et gjerde i Mandal. En beruset kvinne på 54 år ble pågrepet og kjørt til legevakt for å ta blodprøve.

KRISTIANSAND: Uvedkommende i leiligheten

02.16: En kvinne skal ha tatt seg inn i en leilighet i Østre Strandgate etter å ha brutt opp et kjellervindu. Politiet ble sendt til stedet og sikret seg spor.

**ARENDAL: Pågrepet etter bilinnbrudd

03.40:** Tre gutter ble tatt etter at de prøvde å bryte seg inn i biler på Falchs tomt for borttauede biler. De tre var i alderen 15-17 år. To av dem ble kjørt hjem til barnevernsinstitusjonen de tilhører, mens den tredje ble hentet av sin far. Politiet mener at det også var en fjerde person med på innbruddet.

**ARENDAL: Tatt på moped

05.01:** En politipatrulje forsøker å stanse en moped, men den kjører videre. Etter kort tid blir mopeden stanset og en 16 år gammel gutt blir anmeldt for å ha unndratt seg kontroll og for å ha kjørt uten mopedførerbevis. Gutten blir hentet av barnevernsinstitusjonen han tilhører. Det er uvisst om mopeden er stjålet.

**KRISTIANSAND: MC og UP i sammenstøt

10.37:** MC nektet å stoppe for politiet på Dvergsnesveien. UP fulgte etter og MC veltet i lav fart. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.39:** Grovt tyveri fra leilighet i Dronningensgate. Stjålet flere gjenstander, men foreløpig ukjent hva som er stjålet.

**VANSE: Mopedvelt

16.09:** Mopedvelt. Uvisst skadeomfang. Nødetater på vei.

— Mopedist lettere skadet,. Kjørt legevakten for sjekk, melder operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Slo til vekter

17.07:** En person innbrakt til arresten etter å ha slått til vekter på Amfi senteret.

VENNESLA: Kjørte ulovlig

18.00: Bil stanset, fører har ikke gyldig førerkort. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Sjåkontroll

18.13:** Politibåten i Kristiansand har kontrollert 25 båter. Et forelegg ilagt for høy fart skrevet. Lite båter på sjøen.

**LILLESAND: Full mann

21.40:** Melding om beruset og aggressiv mann. Roet ned av politiet og kjørt hjem.