Sveits gjør fire endringer mot Norge

Rotterdam (NTB): Sveits kommer til OL-kvalifiseringskampen i fotball mot Norge med fire endringer i laget som startet i forrige kamp mot Sverige.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Midtstopper Rahel Kiwic og kanten Fabienne Humm er havnet på benken, mens høyreback Ana Maria Crnogorevic og sentral midtbanespiller Cinzia Zehnder er helt ute av troppen.

Inn kommer Rachel Rinast, Selina Kuster, Sandrine Mauron og farlige Eseosa Aigbogun. Stjernespissene Lara Dickenmann og Ramona Bachmann, som spiller sammen med Caroline Graham Hansen i Wolfsburg, starter begge.

Det gjør også venstreback Noelle Maritz, men den fjerde sveitsiske Wolfsburg-spilleren, Vanessa Bernauer, er ikke i troppen mot Norge.

Sveits er uten sjanse til å kvalifisere seg til OL etter å ha tapt 3-4 for Nederland og 0-1 for Sverige. Norge må vinne onsdagens kamp for å ha sjanse til Rio-billett, men det forutsetter også hjelp fra Nederland i kampen mot Sverige.

Norges lag ble offentliggjort allerede tirsdag og inneholder ingen overraskelser. Roger Finjord har brukt de samme 11 fra start i samtlige landskamper i år, og han gjør det igjen. I OL-kvalifiseringen er Isabell Herlovsen, Lene Mykjåland og Ingvild Stensland de eneste som er blitt byttet inn. (©NTB)

Publisert: