KRISTIANSAND: Han mener derfor at det er naturlig med et lederskifte i selskapet.

– Jobben har vært spennende og utrolig lærerik. Det har vært en fantastisk tid, ikke minst takket være den flotte medarbeiderstaben i selskapet og godt samarbeid med Agder Energi konsernet, sier Roald Mæsel i en pressemelding.

– Riktig tidspunkt

Mæsel, som snart blir 61 år har vært daglig leder i Los i seks år. Han sier at han har vurdert muligheten for å trappe ned i en god tid nå.

– Jeg tror tidspunktet nå er riktig både for meg selv og selskapet. På den måten vil Los sammen med en ny leder stå godt rustet til å utnytte de spennende mulighetene som kommer blant annet med innføring av nytt, avansert måle— og styringssystem og et nordisk sluttbrukermarked, sier Mæsel.

Halvt års tid

Styret tar til etterretning at han ønsker å slutte, og har stor respekt for hans beslutning om å ta hensyn til seg selv.

– Vi vil gjøre vårt beste for at forholdene legges til rette for at han kan trappe ned. Sammen med Roald Mæsel vil vi etablere en prosess som sikrer at den daglige driften ivaretas frem til en ny daglig leder er på plass i løpet av et halvt års tid, sier styreleder Unni Farestveit i Los.

Takker Mæsel

Hun sier videre at Mæsel har en stor del av æren for at Los har den posisjonen selskapet har både i privatmarkedet og ikke minst i bedriftsmarkedet.

– Styret takker Roald Mæsel for de resultater selskapet har levert under hans ledelse. Jeg håper at konsernet fortsatt kan nyte godt av hans brede kompetanse fremover, sier Farestveit.