I sin fjerde kamp for Lillestrøm etter at han kom tilbake fra proffeventyret fant 35-åringen nettmaskene, og bidro til at kanarifuglene tok et viktig poeng borte mot Strømsgodset

En annen hjemvendt proff fikk også sin første fulltreffer for Lillestrøm. Bjørn Helge Riise kippet elegant inn 3-2-målet på straffespark etter at Petter Vaagan Moen ble felt i det 69. minutt. Fem minutter senere ble Peter Kovacs revet ned i LSKs straffefelt og Ola Kamara skjøt inn sitt 8. seriemål for sesongen fra 11-meteren.

De 6420 tilskuerne fikk stor underholdning på Marienlyst lørdag. Det startet tre minutter før pausen da et presist innlegg fra Øyvind Storflor på høyresiden fant en Peter Kovacs i ubalanse. Ungareren nærmest snublet inn 1-0 til hjemmelaget.

To minutter etter hvilen kom Thorstein Helstad seg fri og ropte på straffespark i duell mot Godset-målvakten. Samtidig som Helstad lå nede og var feilvendt fikk han tuppet ballen i det tomme målet og utlignet til 1-1. Syv minutter senere satte Erling Knudtzon inn 2-1 til gjestene. Peter Kovacs brakte balanse i regnskapet da han på vakkert vis plasserte inn 2-2 fra 20 meter. (©NTB)