ARENDAL: Det var klokken 00.50 at politiet fikk melding om slåsskamp ved Kanalplassen i Arendal sentrum. En 20-åring skal ha slått til en annen person slik at fornærmede ble påført et kutt over øyet.

Saken er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Havkajakk stjålet

23.37** En havkajakk er stjålet fra en adresse i Strømsbakken i Kristiansand. Ifølge eieren var kajakken festet med en vaier. Denne var kuttet av.

**MANDAL: Fant full 18-åring i hagen

00.37** En mann kontaktet politiet da han fant en overstadig beruset 18-åring i hagen sin i Sandskargata. Mannen ble tatt med til legevakta for sjekk. Mannen ble anmeldt for legemsfornærmelse, og ble satt i sentralarresten ved Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Ødela lampe på Javel pub

01.32** Politiet rykket ut til Javel pub i Venstre Strandgate da betjeningen kontaktet politiet. Vaktene skal ha opplyst at gjester hadde ødelagt en lampe inne på puben. Politiet hjalp betjeningen med å utveklse personalia. Puben lar være å anmelde dersom ødeleggelsen blir erstattet, opplyser operasjonsleder.

**KRISTIANSAND: To arrestert etter slåsskamp

02.00** To menn ble i natt satt i arresten ved Kristiansand politistasjon etter en slåsskamp i Skippergata. Den ene for å ikke ha etterkommet politiets pålegg. Den andre for å ha utøvd vold mot førstnevnte.

**ARENDAL: Mulig båttyveri

02.54** Politiet fikk i natt melding om at noen løsnet en fortøyd rib ved Langbrygga i Arendal. Da politiet kom til stedet, var båten borte. En person opplyste at noen skal ha fiklet med en skrutrekker i motoren. Det er usikkert om båten er stjålet.

**KRISTIANSAND: Mann robbet av kvinne

03.01** En mann kontaktet politiet i natt etter å ha blitt frastjålet en rekke gjenstander i Skippergata. Blant annet en Iphone skal være borte. Mannen ble med politiet i en patruljebil for å se etter tyven, men uten hell.

MANDAL: Mann påført kutt i ansiktet

04.20 En mann (26)møtte i natt på politivakta i Mandal. Han hadde da sydd et kutt på det ene kinnet. Ifølge mannen skulle han ha blitt utsatt for vold helt uprovosert. Mannen hadde ikke noen opplysninger om gjerningsmannen.

**LILLESAND: Innbrudd hos trafikkskole

05.09** Tyver tok seg i natt inn hos Eikeland Trafikkskole i Lillesand. Innbruddet ble oppdaget av en nabo like etter klokken 05. Han skal ha sett to mørkkledde gutter løpe fra stedet. Politiet var opptatt med et annet oppdrag og var derfor ikke på stedet før klokken 05.54. Stedet er sikret.

LILLESAND: Bil stjålet

10.03 En Ford Escort med registreringsnummer PP 16537 er stjålet fra Brentemopgata i Lillesand.

LILLESAND: Innbrudd på China House

10.23 Det har vært innbrudd på China House på Kokkenes i Lillesand. Et vindu er brutt opp og det er stjålet penger fra restauranten. Politiet er på stedet lørdag formiddag.

KRISTIANSAND: Stjal hjulene til bilen

10.41 I Korvettveien i Voibyen får bileieren seg en kraftig overraskelse lørdag formiddag. Da han kom ut sto bilen hans på fire vedkubber. Alle hjulene var stjålet. Politiet er lørdag formiddag på stedet.

LILLESAND. Knuste vinduer på skole

11.00 Politiet får melding om knuste vinduer på ungdomsskolen i Fagertunveien i Lillesand. Det drives midlertidig barenhage der nå.