**KRISTIANSAND: Uten skilter og førerkort

00.44:** En patrulje i sentrum kommer over en bil som mangler skilter. Det viser seg at føreren mangler førerkort, og den 28 år gamle sjåføren fra Kristiansand blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Rømlinger brøt seg inn i Dyreparken

01.35:** Securitas melder fra om at en vekter ble truet da han oppdaget to personer i området rundt Dyreparken. De to stikker av i en bil, og det viser seg at det har vært innbrudd i parken. Ti minutter senere melder Securitas at de muligens har observert bilen i nærheten av det nye industriområdet ved Ikea. Politiet kommer til stedet og finner bilen. Det er fem mindreårige personer i bilen. Disse kan knyttes til innbruddet og blir pågrepet. De fem, som er født mellom 1994 og 1996, er bosatt på ulike barnevernsinstitusjoner og vil bli sendt tilbake etter hvert. Bilen de kjørte ble stjålet i Vestfold for noen dager siden. Operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt opplyser at en foreløpig ikke vet hva som er stjålet fra Dyreparken.

**VENNESLA: Spant opp kunstgressbane

01.35:** Politiet får klager på mopeder som spinner og ødlegger kunstgressbanen ved Skarpengland skole. Klokken 06.30 har de ennå ikke hatt kapasitet til å reise opp og se på skadene.

**KRISTIANSAND: Gravskjending på Kristiansand kirkegård

02.09:** To personer er på vei hjem over Gartnerløkka og oppdager at minst to graver er skadet på Kristiansand kirkegård. Gravstein skal være veltet og politiet venter på at det skal bli lyst slik at de kan reise ut og undersøke.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv

02.45:** I forbindelse med slåssing blir det truet med kniv i området mellom Markens gate og Tollbugata. Dermed blir to menn, begge bosatt i Kristiansand, tatt med i arresten og anmeldt.

**LYNGDAL: Ku i veien

05.25.** Melding om at en ku har kommet på feil side av gjerdet og står i veien ved Norsk Scania AS på Kvavik. Kua skremmer både seg selv og andre, men politiet har foreløpig ikke funnet eieren.

**BIRKENES: Falt en etasje ned

19.40** falt en person ned en etasje på 3B Fibreglass på Birkeland. Personen var ved bevissthet, og det ser ikke ut til at det er snakk om alvorlige skader. Politiet har ikke vært på stedet.