LINDESNES : I svaret på søknad om fornyet skjenkebevilling har Lindesnes kommune nå sagt nei til at gjestene skal kunne ta med seg alkohol til rommet som er kjøpt andre steder på hotellet.

Det skriver Lindesnes Avis i dag.

— Urimelig

Ifølge salgssjef ved hotellet, Sissel Steffensen, har hotellets gjester imidlertid ikke hatt denne muligheten siden åpningen i 2010. — Vi søkte om fornyet skjenkebevilling i år på grunn av at vi åpnet en ny restaurant, og fikk som den gang avslag på dette, sier hun til Fædrelandsvennen.

— Vi synes det er en fryktelig urimelig at ikke våre gjester skal få lov til å nyte et glass vin på rommet, dersom de ønsker det. Jeg har ikke hørt om noe annet hotell som har det slik, sier Steffensen.

Søknaden om fornyet skjenkebevilling gjelder fra klokken 11.00–02.00 alle ukedager og åpningstid til 02.30. Hotellet søkte også om at gjestene skal kunne bevege seg fritt utenfor og mellom hotellets definerte skjenkeområder, samt ta med seg alkohol på rommet.

Vanskelig å kontrollere

Men kommunen mener at hotellets størrelse og utforming gjør skjenkekontroll vanskelig. For å ta med alkohol til rommet må de bevege seg utendørs, noe som også vurderes problematisk på grunn av mangel på gjerde og definerte områder, skriver lokalavisen.

Kommunen mener det er lite ønskelig å definere hele hotellet og tilhørende uteområder som et skjenkeareal, og avslår derfor hotellets ønske.