AGDER: — Det har vært fyllebråk og høy musikk, men mest slåssing. Seks mann i arresten i Kristiansand og Arendal er absolutt overkommelig, sier operasjonsleder Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Dette er nattas hendelser:

**KRISTIANSAND: Ildspåsettelse

23.42:** En person observerte to menn i 20-årsalderen som helte ut diesel ved Yx-stasjonen i Kjosbukta. Politiet rykket ut og påtraff de aktuelle personene. Drivstoffet ble helt ut et stykke fra bensinpumpene og politiet anså det mer som forsøk på dumhet enn forsøk på å starte en brann. Personalia ble notert og de to ble dimittert.

**FARSUND: Festbråk

23.42:** AMK-sentralen meldte fra om at de hadde sendt ambulanse til en fest på Øyvoll. Det skulle visstnok ha blitt en slåsskamp på stedet, men det viste seg å være en noe overdrevet melding. En person ble kjørt til legevakt, mens to andre ble pålagt å forsvinne og dempe seg.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell

00.03:** En bil med ungdommer kjørte utfor veien i Opplandsveien ved Rorevannet. Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring

00.20:** Politiet får melding om en rød bil som kjører vinglete. En patrulje rykker ut og får promilletestet en Grimstad-mann i begynnelsen av 40-årene. Han er beruset og må avlegge blodprøve på legevakten. Førerkortet hans ble beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.40:** Politiet kjører hjem en overstadig beruset person som ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

**ARENDAL: Krangel

01.10:** To personer kranglet på en toalett ved Langbrygga. Saken ble ordnet på stedet.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.13:** Krangel og slåssing om ei relativt dyr jakke førte til en slåsskamp utenfor Pollen design. Jakkeeieren får tilbake jakka og er fornøyd, men det er usikkert om forholdet anmeldes. Politiet oppretter imidlertid en anmeldelse for ordensforstyrrelse mot gjerningsmannen.

**LYNGDAL: Kollisjon

01.19:** En bil kolliderte på riksvei 43 ved Kvavik. Bilen hadde havnet oppe på autovernet og pådro seg dermed store materielle skader. Føreren kom ikke til stedet. Politiet rykket ut og mistenkte ikke at sjåføren hadde fyllekjørt.

**ARENDAL: Slått ned

01.43:** En person ble påført kuttskader i halsregion, ansikt og øre etter en slåsskamp på utestedet Castellet. Gjerningsmannen skal ha slått med et ølglass og det var flere vitner til episoden. Offeret ble kjørt til legevakta, hvor han fikk flere sting i øre og hals.

**ARENDAL: Slått ned

02.48:** En person rapporterer til politiet at han er blitt slått ned i Friergangen. Han ble kjørt til legevakta med et kutt i panna.

**ARENDAL: Trusler

02.53:** Taxisjåfør truet med våpen. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Slått på nesa

03.29:** En 20-åring i Kristiansand ble slått over nesa ved Tollboden. Politiet kjørte mannen hjem og han vil vurdere en anmeldelse.

**RISØR: Innbrudd

03.54:** Tyveri av to motorsager, bensin, styvejern og garasjeinnbrudd var det som møtte en person som kom hjem til Akland i natt. Politiet fant brytespor på stedet og har opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Bilkrasj

05.00:** Securitas meldte fra om en bil som hadde krasjet i grøfta ved Quality hotell. Den fortsatte på veien mot Lillesand, men tok av mot riksvei 420 til Høvåg. Politiet fant bilen, som hadde sommerdekk, og fikk forklart at føreren var på vei til verksted. Det ble ikke opprettet politisak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

08.25:** En mc-crosser av merket Husqvarna meldes stjålet fra en garasje i Gudbrandslia i Randesund. Forholdet anmeldes mandag.

Blottet seg i Baneheia

KRISTIANSAND: Uten førerkort

12.37: Politipatruljen stoppet en bil i Holskogveien. Fører hadde ikke førerkort, og oppga uriktig personalia. Etter en prat ble mannen i 40-årene fra Søgne også mistenkt for å kjørt ruspåvirket. Han ble innbrakt til sentralarresten for en urinprøve.

ARENDAL: Snoking i parkeringshuset

12.54: Politiet fikk melding om en mann som "snoket" rundt i Arena parkeringshus. Personen ble bortvist.

FARSUND: Mistenkt for ruskjøring - igjen

15.17: En bil ble stoppet på fylkesvei 43 ved Spind grendehus. Føreren mistenkes for å ha kjørt i alkoholrus. - Han hadde heller ikke gyldig førerkort - det var alt inndratt for ruspåvirket kjøring, sier operasjonsleder Jon Kvitne om 24-åringen fra Lyngdal.

ARENDAL: Ubuden gjest

15.24: En beboer i Strømsbuveien informerte politiet om at han for bare ti minutter siden hadde hatt en tyv i leiligheten. Politiet fikk en god beskrivelse, og tilgjengelige patruljer dro ut for å lete. Klokken 15.41 kom de over den samme mannen som tidligere på dagen ble bortvist fra parkeringshuset. - Han var i besittelse av gjenstander som kunne knyttes til tyveriet, sier operasjonsleder Kvitne. 39-åringen fra Arendal ble kjørt til arresten, og siktet for forholdet.

BYKLE: Elg fast i isen

15.46: En elg satt fast i isen i Bykle, og viltnemda sendt til stedet sør for Grasbrokke for å hjelpe til.