KRISTIANSAND: Onsdag i forrige uke skulle Steinar Johansen lage seg mat etter ha kommet hjem fra ishockeytrening. Han tilberedte blant annet en brokkoliblanding fra REMA 1000s frysedisk. Etter å ha kommet godt i gang med å spise, oppdaget han en snegle på tallerkenen.

— Jeg ble veldig kvalm da jeg oppdaget den, forteller Johansen.

Blandingen hadde han kjøpt bare to dager tidligere.

Har du funnet noe rart i maten? Fortell om det i artikkeldebatten under saken!

Aldri mer grønnsaker fra frysedisken

— Jeg kommer aldri til å kjøpe frossen grønnsaksblanding igjen. Nå blir det jo til at jeg må sjekke den for snegler hver gang. Å lete gjennom hele pakken for snegler blir for tungvint. Fra nå av kommer jeg bare til å handle ferske grønnsaker, forteller Johansen.

Produsenten beklager seg

Johansen har tatt bilder og sendt e-post til produsenten.

— Jeg fikk en e-post i retur om at de beklagde seg, og syntes dette var veldig leit. Jeg skal få et gavekort for tort og svie, men har enda ikke fått det og vet heller ikke hvor mye det vil bli på, sier han.

Også overfor Fædrelandsvennen beklager REMA 1000 seg.

— Vi beklager at Steinar fikk en slik negativ opplevelse med et av våre produkter. Det er leit når kundene våre opplever slikt. Det skal ikke følge larver med i produktet. Brokkolien dyrkes ute på åkeren og det brukes lite sprøytemidler for å bekjempe insekter. Dette er en forklaring på hvordan larven kunne havne i posen sammen med brokkolien, forteller Ane Grjotheim, kvalitetssjef i REMA Trading.