**ARENDAL: Rådyr påkjørt

00.02:** Politiet får melding om et rådyr som ble påkjørt på Hove. Viltnemnda er orientert om hendelsen.

**MANDAL: Rådyr skadet

00.55:** I Vestlibakken i Sør-Audnedal får politiet medling om et skadet rådyr. Også der er viltnemnda orientert.

**KRISTIANSAND: Svært beruset kvinne

01.22:** Politiet får melding om en kvinne i Vestre Strandgate som er overstadig beruset. Innringeren mener hun har problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje rykker ut og finner den 22 år gamle kvinnen. Hun blir tatt med til arresten.

**ARENDAL: Kjørte bil uten lov

03.06:** En politipatrulje i Arendal stopper og kontrollerer en bil ved Myra. Den 26 år gamle mannen som kjører bilen, blir anmeldt for kjøring av motorvogn uten å ha førerkort.

**FLEKKEFJORD: Prøvde å stjele gull

04.07:** I Anders Beers gate i Flekkefjord er en vindusrute på en gullsmedforretning forsøkt knust. To gutter er observert mens de forsvant fra stedet. De to er mistenkt for forsøk på grovt tyveri. En politipatrulje dro til stedet.

KRISTIANSAND:

GRIMSTAD:

**SØGNE: Kontrollerte litauisk varebil

10.24** Politiet kontrollerte en varebil fra Litauen som hadde fått tekniske problemer på Trysnes. Bilen var full av brukte ting, og på tilhengeren sto en Volvo. Politiet fant ingen ulovligheter ved verken bilen eller personene.

**KRISTIANSAND: Trailer kolliderte med personbil

13.19** En trailer og en personbil kolliderte i et område på Kartheia der det pågikk veiarbeid. Kollisjonen skapte trafikale problemer.

**LILLESAND: Trebåt sank

13.59** En 50 fots trebåt på Skauerøya sank. Båten ble sjekket med tanke på forurensing og politiet kom i kontakt med eieren.

**GRIMSTAD: Ingen tatt i promillekontroll

13.00-14.00** Politiet holdt kontroll på riksvei 420 på Biesletta. Ingen av de 55 kontrollerte ble tatt for ulovlig kjøring.

**TVEDESTRAND: Beslagla hummerteine

14.22** Fiskerioppsynet beslagla en teine på Sandøya.

**KRISTIANSAND: Gikk gjennom isen på Hamresanden

16.07** Politiet ble varslet om at en person hadde gått gjennom isen ved Balchens vei. Personen skal ha kommet seg opp igjen. Politiet dro til stedet, men da de kom frem, var personen forsvunnet.