**ARENDAL: Klammeri

01.43** pågrep politipatruljen i Arendal en mann som hadde vært innblandet i et klammeri. Vedkommende var ikke villig til å oppgi personalia til politiet, og han ble derfor tatt med til arresten. Vedkommende vil bli sjekket nærmere før han dimitteres.

**KRISTIANSAND: Legemsbeskadigelse

02.29** fikk politiet melding om at en ambulanse var ønsket til Vestre Strandgate på utsiden av Rederiet etter at en person var blitt slått til. En 27 år gammel mann fra Songdalen ble kjørt til sykehuset etter å ha blitt utsatt for enten ett slag eller noe annet. Ifølge operasjonsleder er bakgrunnen for volden veldig uklar foreløpig, men en 36 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet mistenkt for legemsbeskadigelse. I tillegg ble også en 32 år gammel kvinne pågrepet for bråk i beruset tilstand.

**TVEDESTRAND: Falske skilter

02.36** stoppet en politipatrulje fra Tvedestrand en bil med svenskregistrerte skilter. Ifølge svenske myndigheter var skiltene falske, og to østeuropeiske borgere ble innbrakt til arresten. I bilen fant politiet også noe gods som de ønsker å sjekke nærmere.

02.39 Mann til sykehuset med hodeskader

**LILLESAND: Slagsmål

02.49** fikk politiet melding om et slagsmål i sentrum av Lillesand. Ifølge operasjonsleder skal det ha vært en gjeng med 18–20 åringer som barket sammen. Det hele skal ha startet med at et par var uenige, og så eskalerte situasjonen da andre blandet seg inn. Som følge av dette ble en person kjørt til sykehuset i Kristiansand, men vedkommende skal, ifølge patruljen på stedet, ikke være alvorlig skadet. Politiet avventer nå eventuelle anmeldelser i ettertid.

**KRISTIANSAND: Angrepet av to andre

03.03** fikk politiet melding fra en dame som fortalte at en mann var blitt angrepet av en gjeng i det han gikk av bussen ved Tveit barnehage. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at en 27 år gammel mann fra Tveit var blitt angrepet av to andre. 27-åringen skal også ha blitt frastjålet busskortet sitt. Ingen gjerningspersoner er pågrepet.

**ARENDAL: Kvinne slått i ansiktet

03.05** fikk politiet melding fra en kvinne som opplyste om at hun var blitt slått flere ganger i ansiktet av ekskjæresten sin. Ekskjæresten skulle i tillegg ha truet henne, og hun hadde klart å rømme over til noen naboer. Videre opplyste hun at hun ikke trengte legebehandling. En politipatrulje reiste ut til stedet og pågrep den mistenkte i saken, en 35 år gammel mann fra Arendal. Fornærmede i saken er en 26 år gammel kvinne fra Tvedestrand.

**VENNESLA: Slått ned

03.25** ringte en mann til politiet for å fortelle at han var blitt slått ned ved brannstasjonen i Vennesla. Han opplyste samtidig at han visste hvem som hadde slått han ned, og at han ikke var alvorlig skadet. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da de kom fram var gjerningsmannen forsvunnet. Politiet avventer nå en eventuell anmeldelse fra fornærmede i saken.

**KRISTIANSAND: Brann i konteiner

04.11** varslet brannvesenet om brann i en konteiner ved gamle Nav-bygget i Gyldenløves gate. Brannen ble raskt slukket.

**KRISTIANSAND: Promillekjører

04.02** ble en 18 år gammel kvinne stoppet, mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand. Hun ble derfor med politiet til legevakten for å avlegge en blodprøve.

**EVJE OG HORNNES: Stjal vedkløyvemaskin

11.00** I løpet av natta har noen stukket av med en vedmaskin som sto parkert utenfor Felleskjøpet i Evje. Maskinen sto på hjul og hadde både transportbånd og kløyvemaskin.

**KVINESDAL: Innbrudd på Pitstop

11.31** Noen har brutt seg inn på Pitstop på Kvinesheia. Det er i alle fall stjålet penger.

KRISTIANSAND/LILLESAND: Bensintyv hadde stjålet bil

Ved 03.30-tiden i natt fikk politiet melding om at en bilfører som hadde vært innom bensinstasjonen på Hånes, hadde kjørt fra stedet uten å betale regningen. Senere viste det seg at bilen han kjørte var stjålet fra Lillesand. Det var også gjort innbrudd i huset i Lillesand. Politiet har en mistenkt i saken.

KRISTIANSAND: Stjal moped

Torsdag eller fredag er en oransj TGB-moped stjålet fra Trekanten i Vågsbygd. Den har registreringsnummer PC 9664. AGDER: Krattbrann spredte seg til bu i Høvåg

ARENDAL: Eldre Ford Granada tok fyr i fart

**RISØR: Hytteinnbrudd

14.32** Noen har brutt opp et vindu i en hytte på Nordheia. Det er uvisst hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

14.34** Det har vært innbrudd i en båt i Bertesbukta. Utstyr som GPS og VHS er stjålet.

KRISTIANSAND: Falske skilter

21.45 En patrulje stopper en dame på moped på Rona. Den ble avskiltet for lenge siden. Men var nå påsatt hjemmelagede skilter.

VENNESLA: Stjålet bil utfor veien

23.07 En ung gutt kjørte av Venneslaveien ved kirka i en bil som er meldt stjålet. Sjåføren var ved bevissthet, og ble kjørt til sykehus med hodeskader. Han var alene i bilen da ulykken skjedde.